The 69 Eyes dezvaluie coperta si tracklistul noului album

"X", al zecelea album de studio al formatiei originare din Helsinki, Finlanda, THE 69 EYES, va fi lansat in Europa pe 28 septembrie via Nuclear Blast Records. CD-ul a fost mixat de Stefan Boman (The Hellacopters, Bullet) si este descris de solistul trupei, Jyrki69, ca fiind "cel mai melodic, inca melancolic" album de pana acum. El a adaugat ca "Este cel mai bun album The 69 Eyes facut vreodata!". Coperta acestuia poate fi urmarita mai jos.


Tracklistul "X":

01. Love Runs Away
02. Tonight
03. Black
04. If You Love Me The Morning After
05. Red
06. I Love The Darkness In You
07. Borderline
08. I’m Ready
09. I Know What You Did Last Summer
10. When A Love Comes To An End

Bonus DVD

* Red (videoclip)
* Made In Sweden – Stockholm & THE 69 EYES (documentar)

The 69 Eyes a filmat un videoclip pentru piesa "Red" la inceputul acestei luni cu ajutorul lui Patric Ullaeus de la Revolver Film Company care are trecute in CV colaborari cu Dimmu Borgir, Lacuna Coil, In Flames, Sonic Syndicate si Kamelot, printre altii.

In ceea ce priveste titlul albumului, Jyrki69 a declarat: "Nu am sarbatorit niciodata cu adevarat ceva, nici macar faptul ca avem deja peste 20 de ani in spate. Astfel, de aceasta data ne-am gandit sa sarbatorim putin: numele noului album exprima numarul zece in cifre romane, acesta va fi numit ‘X’". 


Cat despre coperta albumului, Jyrki69 a adaugat: "Coperta este goth ‘n’ roll pur: o imagine psihedelica in oglinda a oaselor unui animal salbatic batran cu a noastra X-tagrama proiectata peste tot. Intruchipeaza binele, raul, magia si voodoo laolalta! Ceva la care sa te holbezi cand asculti albumul.".

Pentru a coincide cu lansarea noului album, The 69 Eyes va lansa, de asemenea, propria marca de vin rosu, numita simplu "Red", care va fi distribuita in principal in Suedia si Finlanda.

Andrei-Ciprian Iliescu


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*