The Order Of Chaos va lansa EP-ul „Sexwitch”

Un videoclip promotional pentru "Sexwitch", noul EP de 2 piese al trupei THE ORDER OF CHAOS poate fi urmarit mai jos.

"Sexwitch" va fi lansat in Europa pe 28 august sub forma de vinil intr-un numar limitat la 500 de bucati via Killer Metal Records. Va fi de asemenea disponibil pentru achizitionare incepand cu data de 21 august in format CD dar si prin download digital prin iTunes, Bandcamp si website-ul formatiei.

Lansarea EP-ului "Sexwitch" coincide cu turneul european pe care formatia il va sustine in calitate de suport pentru Helstar, turneu ce consta in 15 date din opt tari, inclusiv doua aparitii de festival.

Intr-un interviu din februarie 2012, solista Amanda Kiernan a declarat despre decizia de a se alatura trupei Into Eternity ca "Nu am putut trece peste chestia cu Into Eternity pentru ca nu puteam sta acasa si sa ma intreb ce ar fi putut fi.".

Ea a adaugat, "Unii dintre colegii mei [din The Order Of Chaos] e posibil sa nu inteleaga, dar cred ca pe termen lung va fi un lucru bun pentru The Order Of Chaos. Sunt putin gelosi si suparati. Dar cred ca am nevoie doar sa le dovedesc ca voi lucra 100% la ambele formatii.".

(Andrei-Ciprian Iliescu)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*