Trent Reznor i-a cerut sfaturi de viata lui David Bowie

180 vizualizări

Trent Reznor, frontmanul formatiei NINE INCH NAILS, a declarat ca i-a cerut sfaturi de viata legendarului David Bowie, alaturi de care se afla la momentul respectiv in turneu.

Am trecut printr-o perioada foarte intunecata in 1994, cand eram in turneu cu albumul meu ‘The Downward Spiral’. Acel disc era o reflexie a ceea ce simteam in momentul respectiv„, a declarat Reznor, care a descris albumul ca pe un „ritual de purificare”.

Simteam ca am doar furie si ura de sine in interiorul meu si trebuia sa fac ceva pentru ca altfel explodam. Am crezut ca pot trece peste asta doar prin muzica, doar ca dupa o vreme nu a mai functionat asa ca am apelat la droguri si la alcool„.

Reznor le-a mai spus celor de la ziarul Guardian ca i s-a confesat lui David Bowie.

David reusise sa depaseasca momentele sale intunecate si iesise cu bine din ele. Era insurat, era fericit. Eu ma apropiam de apogeul dependentei mele iar rolul sau a fost unul de mentor, de frate mai mare, de prieten si chiar si de shaman!”, a explicat Reznor.

Potrivit spuselor artistului, noul sau album, „Hesitation Marks”, documenteaza perioada de vindecare a lui Reznor, care marturiseste ca, desi uneori mai simte acea furie distructiva, stie mai bine cum sa o tina in frau acum.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*