Trooper lanseaza un nou videoclip in Parcul Herastrau, Bucuresti

Indragita formatie romaneasca de heavy metal, Trooper  aduce o noua surpriza fanilor sai: lansarea oficiala a piesei ”DOUA ROTI”. Evenimentul va avea loc luni, 14 Iulie, in ”Tete-a-Tete” din Parcul Herastrau, langa Gradina Japoneza  din Bucuresti. Sunteti asteptati cu prezenta de spirit si multa muzica buna! Intrarea este libera iar evenimentul incepe la ora 18:00!

„DOUA ROTI” a fost inregistrata alaturi de cunoscutul om de radio si TV, Cristian Hrubaru ( Rock FM / Cronica Carcotasilor).

Asadar, daca va place muzica rock, daca va plac motoarele, cum spuneau baietii recent pe site-ul oficial, daca inca puteti spune ca sunteti liberi, dati un play la urmatorul link pentru a va bucura de acest single!

„Ideea piesei a venit in urma unei discutii cu rockerul Hrubaru. Este cunoscut faptul ca Hrubaru este un mare iubitor de motoare. Ne-am pus pe treaba si am realizat acest ‘imn’ minunat – Doua Roti. Era cazul ca dupa atatia ani in care Trooper au tot concertat la evenimente organizate de cluburi moto sa apara si un astfel de single. Ineditul piesei consta in faptul ca Hrubaru chiar canta cu norma intreaga. Nu este backing vocals sau mai stiu eu. Are o jumatate de piese in care este in prim plan si va spun cu mana pe inima ca este extraordinar!”,  a declarat Alin Dinca, vocalistul TROOPER.

„Clipul a fost filmat la petrecerea prietenilor de la Seawoves si veti vedea cam ce nebunie a iesit acolo. Am incercat sa aratam in doar patru minute cat de frumoasa este viata asta de biker. Altceva nu vreau sa mai spun. Stiu ca este la moda sa declari ca ai filmat 3 zile, in frig, fara sa exista timp de somn, si mai stiu eu ce… la noi a fost distractie si atat! Suntem la cel de-al doile clip cu Hrubaru. Cred ca deja il putem lua in trupa”, a conchis Alin.

Componenta TROOPER:
    Laurenţiu Popa (chitară, voce)
    Ionuţ Covalciuc (tobe şi percuţie)
    Alin Dincă (voce)
    Aurelian Dincă (chitară, clape, voce)
    Ionuţ Rădulescu (bass, voce)

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*