Trupa Deep Purple este nominalizata la Rock and Roll Hall Of Fame!

263 vizualizări

Membrii Deep Purple, pionierii curentelor heavy metal si hard rock modern, se numara printre nominalizatii la Rock and Roll Hall of Fame, editia 2014, alaturi de alte nume celebre precum KISS, Nirvana sau Peter Gabriel! Publicul din Romania va avea sansa sa-si felicite live idolii, cu ocazia concertului pe care trupa il va sustine pe 20 februarie, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

De aproape treizeci de ani, Muzeul Rock and Roll Hall of Fame celebreaza artistii a caror activitate a influentat industria muzicala, adaugand, in fiecare an, noi nume in randul celor mai apreciati performeri de pe scena internationala a muzicii rock. Pe lista nominalizarilor ajung doar artisti sau trupe care au cel putin 25 de ani impliniti de la debutul discografic, anul acesta pe lista scurta fiind inclusa si Deep

Purple, una dintre cele mai apreciate trupe din istoria rock-ului. Membrii trupei se afla intr-o companie selecta in randul nominalizarilor pentru editia 2014, alaturi artisti ca Peter Gabriel, Nirvana, Kiss, Yes sau Hell and Oates. Lista completa poate fi accesata pe site-ul oficial Rock and Roll Hall of Fame, fanii avand posibilitatea de a-si sustine favoritii prin vot direct. Printre artistii inclusi deja in Rock and Roll Hall of Fame de-a lungul timpului se numara Red Hot Chili Peppers, Guns N’Roses, Rod Stewart, Alice Cooper, Metallica, Madonna, U2 si AC/DC.

Deep Purple, una dintre cele mai apreciate trupe britanice de heavy metal si hard rock alaturi de Led Zeppelin si Black Sabbath, va reveni iarna aceasta la Bucuresti dupa aproape 7 ani de la ultima vizita in Romania. Concertul trupei va avea loc pe 20 februarie, la Sala Polivalenta, biletele fiind disponibile pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului la urmatoarele categorii de pret: 265 de lei (locuri pe scaun), 200 lei (golden ring – in picioare), 185, 145, 120 de lei (locuri pe scaun), 115 lei (gazon – in picioare) si 95 lei (peluza, pe scaune).

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*