Trupa Vama, pentru prima oara la B’Estfest Summer Camp

124 vizualizări

Vara aceasta aduce cu sine o noua premiera, atat pentru B’ESTFEST, cat si pentru fanii uneia dintre cele mai iubite trupe autohtone: pentru prima data in cariera, trupa Vama va concerta in cadrul celui mai mare festival din Romania! Show-ul va avea loc pe 5 iulie, fiind unul dintre cele mai asteptate concerte ale primei zile de B’ESTFEST.

Prezentata de Ciuc Premium si Coca-Cola, editia 2013 de B’ESTFEST Summer Camp se va desfasura in acelasi B’ESTFEST Park de langa Bucuresti-Tunari, in weekendul 5-7 iulie.

Urmareste AICI un videoclip Vama

Vama este una dintre cele mai iubite si cunoscute formatii rock din Romania. Trupa a fost constituita in jurul lui Tudor Chirila si al lui Eugen Caminschi, solistul si chitaristul formatiei Vama Veche. Din 2006, din momentul destramarii trupei Vama Veche, cei doi au dus mai departe spiritul acesteia alaturi de Lucian Cioarga (tobe), Dan Opris (bas) si Raul Kusak (clape), care a fost inlocuit cativa ani mai tarziu de catre Gelu Ionescu.

Muzica lor este ca marea, spun ei: “cateodata calma, cateodata furtunoasa, dar mereu libera si nestapanita”. Acesta este spiritul Vamii care i-a facut pe cei cinci membri ai trupei atat de iubiti si ascultati. Vama este a celor care isi spun fara retineri parerea, dar mai ales nu ezita sa o cante cu voce tare. Trupa Vama a lansat primul album intitulat simplu – Vama, in iunie 2008, printr-un concert live la Arenele Romane.

Patru ani mai tarziu, in mai 2012, a urmat cel de-al doilea material, 2012, un album mai rock si mai optimist decat cel precedent, care a fost primit foarte bine de catre fanii formatiei. “Perfect fara tine”, cel mai nou single semnat Vama, a devenit in scurt timp imnul verii 2013, bucurandu-se de peste 1,7 milioane de vizualizari pe YouTube in doar o luna de la premiera.

Vara aceasta, fanii trupei il vor putea asculta live si la B’ESTFEST, Tudor Chirila, Eugen Caminschi, Gelu Ionescu, Lucian Cioarga si Dan Opris urmand a urca pe scena mare a festivalului pe 5 iulie.

B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc in weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singura zi (70 RON) si voucherele de camping (20 RON) fiind disponibile in pre-sale atat online pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu.

Fanii B’ESTFEST au sansa de a rememora cele mai frumoase clipe ale editiei 2012 in documentarul disponibil pe canalul de Youtube: BestfestTV. Detalii suplimentare despre B’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile pe www.bestfest.ro si www.facebook.com/Bestfest.Romania.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*