Trupele Beyond the Existence și Anurzym salută fanii români (video)

636 vizualizări

Se pare că sintagma „AMR câteva luni până la festival” nu-și mai are în totalitate rostul, căci noi numărăm puținele săptămâni până la cea de-a șasea ediție MAXIMUM ROCK FESTIVAL unde, pe scena de la Arenele Romane, vor urca trupe precum KAMELOT, MOONSPELL, SERENITY, IN MOURNING, VOTUM și multe altele.

Fanii muzicii rock/ metal sunt nerăbdători și abia așteapătă să-și vadă trupele preferate concertând pentru ei. Dar la fel de nerăbdătoare sunt și formațiile, printre acestea numărându-se și trupa greacă BEYOND THE EXISTENCE și ANURYZM, din Emiratele Arabe, care au transmis câte un mesaj tuturor fanilor români care vor veni să-i vadă la Arenele Romane pe 14 și 15 octombrie.

Venită din „țara zeilor”, formația Beyond the Existence ne va încânta la festival cu influențele sale de Atmospheric Death Metal, unde vom auzi melodii de pe albumul lor de debut “Silent Mourning”. Iată ce ne transmit membrii trupei:

Nici formația Anuryzm nu se lasă mai prejos și abia așteaptă să-și încânte fanii români. Veniți tocmai din Dubai, aceștia vor urca pe scena Maximum Rock Festival pentru un show special pentru cei care le cunosc muzica. Iată și ce ne transmit ei:

Voi v-ați cumpărat bilete deja?

Căci dacă nu, ați face bine să vă grăbiți. În cazul în care doriți să veniți însoțiți de cineva, mai sunt câteva abonamente la preț promoțional pentru două persoane, despre care puteți citi AICI.

Restul de abonamente pot fi achiziționate online pe pe www.AmBilet.ro,www.IaBilet.ro, dar și în rețeaua Eventim.ro (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo și librăriile Cărturești și Humanitas) la prețul de 115 lei, urmând ca în perioada următoare să coste 125, respectiv 135 lei în timpul festivalului.

Eveniment organizat de Promusic Events și Maximum Rock, susținut de CiucPremiumDomeniile Sâmburești și recomandat de Rock FM.

Event Facebook: Maximum Rock Festival / Arenele Romane, Bucuresti, 14-15.10.2016


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*