Turbohalle gazduieste International Tattoo Convention Bucharest 2012

In perioada 12-14 Octombrie 2012, la Centrul Cultural de Evenimente Turbohalle va avea loc “International Tattoo Convention Bucharest 2012”.

Conventia de la Bucuresti a devenit, in numai trei ani de la infiintare, cel mai important eveniment de gen din sud-estul Europei, datorita numarului de artisti internationali participanti. Timp de trei zile, la Turbohalle, publicul general si publicul inscris pe listele artistilor va trai in lumea body-art-ului mondial.

La cea de-a treia editie a “International Tattoo Convention” vor fi 50 de standuri expozitionale, peste 70 de artisti profesionisti, dintre care 40 sunt artisti internationali din tari precum Olanda, Suedia, Irlanda, Novegia, Finlanda, Portugalia, Italia, Grecia, Turcia, Estonia, Rusia, Nepal, Moldova pentru a-si demonstra talentul lor grafic si tehnicile de tatuare acumulate de-a lungul carierei, luand parte la un adevarat maraton de competitii si workshop-uri.

Conventia de la Bucuresti este binecunoscuta in lume pentru diversitatea stilurilor abordate aici: de la old-school-authentic, dark-style, cartoon, traditional-tribal, Japanese, pana la realistic, new-school, chiar si tatuaj cosmetic.

Artistii celor mai reusite tatuaje realizate in cadrul conventiei vor fi premiati cu trofee dedicate: Best Of Day 1, 2 & 3 si Best Of Show. Trofeul Best Of Show este insotit de o recompensa in valoare de 500 de euro si este acordat artistului celui mai bun tatuaj realizat pe perioada expozitiei. Artistii participanti la Conventie pot fi nominalizati de purtatorii operelor lor si pentru trofeele aferente categoriilor: Best of Old School, Best Of New School, Best Of Oriental, Best of Color Tattoo, Best Black & Grey si Best Crazy.

Din programul alternativ, se pregatesc pentru conventie:

– Louis Cypher (aka Lassi) ce va reveni in Romania, de aceasta data alaturi de atragatoarea Souci Jaws pentru o noua serie de freakshow-uri;
– show erotic cu Kennya si Bonita
– concerte live sustinute de Last Hope din Sofia – HC, Perfect Zero for Infinity, Proof, Negru Latent, Space Needle -Purje & Shole, Kill Convention – New Beginning, Breathelast, Monarchy, Shesdead, Flesh Rodeo, Goodbye to Gravity, Silver Bullet, Never Going Home, Big Mauro, Flekz; precum si DJ-set-uri marca Hefe & guests si echipa reggae Kaya Foundation
– proiectii de scurt metraje si documentare in art-cinema corner
– targ de prezentare cu vanzare art-fashion.

In fiecare zi a conventiei incepand cu ora 12:00, amatorii de Tattoo, piercing si body-painting realizate de mainile unor adevarati profesionitti vor fi la Turbohalle, unde publicul va avea la dispozitie i accesorii specializate, produse din categoria fashion for tattoo, standuri de muzica si multa muzica live.

Pretul biletului pentru o zi este de 10 lei, iar abonamentul de trei zile costa 20 lei. Biletele vor fi disponibile exclusiv la intrarea in incinta Turbohalle, Bulevardul Iuliu Maniu nr.220B (langa statia de metrou Pacii).

Sursa: Comunicat Tattoo Convention


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*