Un profesor traznit din Suedia a botezat un vierme marin dupa King Diamond

Exista oameni (limitati) care au impresia ca metalul este un gen de muzica pentru…descreierati. Ei bine, un savant din Suedia este hotarat sa faca praf aceste prejudecati.

Doctor Mats E. Eriksson este Profesor de Paleontologie la una din cele mai prestigioase Universitati din Suedia, si anume Lund Universitet.

In 2006, Dr. Eriksson a descoperit o specie de viermi marini pe care a numit-o „Kalloprion Kilmisteri”, inspirat de nimeni altul decat de Lemmy Kilmister, vocalistul formatiei Motorhead.

Anul acesta, in 2012, savantul traznit revine cu o noua denumire excentrica, de data aceasta data unor fosile descoperite tot de el in Suedia si in Estonia, in rocile din perioada siluriana.

Am descoperit un organism fosil vechi de 420 de milioane de ani in aceste roci. Organismul reprezinta ramasitele unui vierme marin cu falci. Am botezat creatura Kingnites Diamondi, in onoarea maestrului danez al metalului, King Diamond. Acum, pe langa locul binemeritat din istoria heavy-metalului, Diamond a devenit nemuritor si in stiinta. Tatal acestei fosile este Mats Eriksson, un profesor de paleontologie, mare iubitor de metal„, a declarat simpaticul cercetator.

Rock on, Professor!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*