Vino sa te intalnesti cu membrii formatiei Pain Of Salvation!

In data de 9 octombrie 2011 se va organiza la Bucuresti ROMANIAN ROCK MEETING, eveniment in cadrul caruia pozitia de headliner va fi ocupata de catre suedezii de la Pain Of Salvation. Evenimentul ce va avea loc la Arenele Romane intr-un cort special amenajat si incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere, este organizat de Promusic Events si Revista Maximum Rock (Producator – Nelu Brindusan).

Organizatorii evenimentului iti ofera ocazia sa te intalnesti cu membrii formatiei Pain Of Salvation, sa-ti faci poze si sa stai la discutii eu ei. Ce trebuie sa faci? E foarte simplu… Cumpara acum un bilet de concert si trimite numele tau impreuna cu codul de bare de pe bilet la adresa: promo@promusicprod.ro (subiect: meet&greet POS) si ai sansa sa fi una dintre cele 15 persoane care participa la intalnirea cu trupa. Castigatorii vor fi anuntati in urmatoarele 3 saptamani ( 5 persoane in fiecare saptamana).

Au mai ramas cateva bilete la oferta „SPECIAL – 2 persoane”!

Vino cu prietenul sau prietena la ROMANIAN ROCK MEETING si beneficiezi de o OFERTA SPECIALA. Cumpara acum biletul SPECIAL – 2 persoane la pretul special de 125 lei (valabil pentru 2 persoane). Astfel, daca tu vei plati biletul intreg, respectiv 78 lei, pentru prietenul / prietena ta vei plati doar 47 lei.

Oferta este valabila doar pentru 50 de bilete.Pagina oficiala a evenimentului: www.promusicprod.ro/rockmeeting


Biletele pentru ROMANIAN ROCK MEETING se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

48 lei pana la data de 3august 2011 / Bilete SPECIALE pentru cei mai fideli fani ai muzicii ROCK.
125 lei (Special 2 persoane) / Oferta valabila doar pentru 50 de bilete
78 lei in perioada 4 august – 15 septembrie 2011
85 lei in perioada 15 septembrie – 8 octombrie 2011
95 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 9 octombrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

Eveniment sustinut de: XLAB Solution

Recomandat de : RockFM

Parteneri:
Metalhead.ro, Metalfan,ro, Let’s Rock, Rockstage.ro, I Concert.ro, Magomedia.ro, Radio 3 Net „Florian Pitis”, Radio Nord Est Iasi, Port.ro, Welcome 2 Cluj, Cartea de nisip, Rock4u.ro Romania Rock Radio, Blackhawk Security, Spard Team,
Metalsupport.ro, 4arte.ro

CASTIGATORII:
Primele 5 persoane care participa la meet & greet cu formatia Pain Of Salvation sunt:

Mihai Schiba
Iulian Dogariu
Popa Claudiu
Prisacariu Gabriela
Gavozdea Calin

Urmatorii 5 castigatori vor fi anuntati pe data de 7 septembrie 2011.
Inscrie-te si tu in concurs!
Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*