Voices Of Silence il prezinta pe noul solist vocal

145 vizualizări
In urma renunţării formaţiei la vocalul Dudu Isabel, trupa VOICES OF SILENCE prezintă publicului noua voce: Dan Todea. Pe această cale Voices of Silence îi urează public „Bun Venit”, şedere îndelungată şi încununată de realizări şi anunţă totodată că deja s-a început lucrul la noi producţii.
 
DAN TODEA: Talentul său muzical s-a manifestat foarte de timpuriu, iar primele noţiuni în domeniu le primeşte de la tatăl său care este saxofonist. La vârsta de 6 ani începe studiul viorii în cadrul Liceului de Muzică „Sigismund Toduţă” Cluj-Napoca, iar mai apoi îşi continuă studiile la Academia de Muzica „Gheorghe Dima”. În anul 2007 este admis la masterat în cadrul Roosevelt University Chicago. În prezent este profesor de vioară la Şcoala de Muzică „Augustin Bena” din Cluj-Napoca.
În paralel cu studiul muzicii culte şi-a manifestat preocuparea şi pentru alte genuri muzicale, activând atât ca interpret vocal, cât şi instrumental (clape) în diferite trupe: Rara Avis, Planetarium, Lost Echoes, cu care a susţinut numeroase concerte. A avut colaborări, ca instrumentist (clape), cu trupa Voices Of Silence, ulterior fiind cooptat ca vocalist în această trupă.
 

Mai multe poze gasiti la: http://voicesofsilence.ro

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*