White Walls concertează alături de Gray Matters în club Control pe 24 mai

500 vizualizări

Comunicat de presă

Pe 24 mai, BT Live își lărgește sfera muzicală, aducându-i pe scena clubului Control pe constănțenii de la White Walls, care vor performa alături de tânăra trupa Gray Matters, invitată să preia ștafeta și să concerteze de la ora 21.00.

Event: White Walls. Invitati: Gray Matters la BT Live

Open doors: 20.30h
Bilete: 20 lei in avans sau 30 lei in seara evenimentului, la intrare, in limita locurilor disponibile.

WHITE WALLS este un nume de referință al scenei muzicale de metal, atât la nivel național cât și intenațional, trupa făcându-se remarcată prin showuri pline de energie și intensitate în cadrul unor turnee europene extinse sau performând pe aceeași scenă cu nume de mare rezonanță precum Deftones, Rammstein, Apocalyptica, Meshuggah, Trivium, Bullet For My Valentine, Decapitated, Dimmu Borgir, Motley Crüe, Pain Of Salvation, My Dying Bride și Samael.

White Walls, trupa de progressive metal de la malul Mării Negre și-a făcut apariția în undergroundul românesc în 2009, promovând un proiect muzical care îmbină riff-urile pline de dinamism cu acordurile melancolice, foarte apreciat de presa de specialitate și îndrăgit de publicul rock & metal.

Albumul lor de debut, Mad Man Circus, le-a adus premiul Best Romanian Metal Newcomers la Metalhead’s Best of 2010 și peste 100 de concerte de club, atât în România, cât și în țări precum Ungaria, Polonia, Germania, Olanda, Austria și Malaezia, dar și la festivaluri precum B’estfest, OST Fest, Rock the City sau Maximum Rock Fest.

”Escape Artists”, al doilea album al trupei, lansat în octombrie 2013, a fost mixat de Marius Costache și masterizat de Alan Douches, cunoscut pentru colaborarea sa cu trupe precum Converge, Mastodon, Sepultura, Kvelertak și multe alte nume de referință în zona de metal.

http://whitewalls.ro  | | http://music.whitewalls.ro  | | http://fb.com/whitewallsofficial  | | http://youtube.com/whitewallsofficial

Gray Matters a luat naștere la începutul anului 2014, când cei 4 membrii, Laura (voce), Cătă (tobe), Mihai (bas) și Babu (chitara, synth/ sample) au început să construiască un proiect definit printr-o îmbinare inedită de electronic rock cu împletituri de alternative şi metal, un sound original care i-a făcut să se remarce și să fie apreciați de scena rock autohtonă, fiind aleși să reprezinte România la categoria new comers la Sziget Festival 2016.

http://facebook.com/graymattersband | http://graymatters.bandcamp.com  |

În toamna lui 2016, Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live. Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor” powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile live sub umbrela BT Live.

După o vară efervescentă, BT Live a revenit în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4) cu un nou concept și o nouă serie de concerte!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*