White Walls va cânta integral albumul de debut la Rockstadt Extreme Fest

White Walls
White Walls
554 vizualizări

Fiecare ediţie de Rockstadt Extreme Fest s-a bucurat de un show special venit din partea unei trupe româneşti. Fie e vorba de filmarea unui DVD, un set aniversar sau slot-ul de co-headliner al festivalului, festivalul de la Râşnov s-a bucurat anual de o astfel de ocazie specială.

În 2017 avem bucuria şi onoarea de a găzdui un show special White Walls, interpretarea integrală a albumului Mad Man Circus, unul din cele mai importante discuri româneşti de metal lansate în ultimii 20 ani.

Mad Man Circus a însemnat şi debutul formaţiei constănţene, un material discografic ce a stabilit noi standarde în materie de compoziţie şi producţie, album ce a propulsat rapid formaţia în elita scenei autohtone, White Walls ocupând locul 4 la finală internaţională Global Battle Of The Bands, fiind prima formaţie românească ce a obţinut o asemenea clasare.

Lansat în 12 octombrie, 2010 la netlabelul Asiluum, albumul a fost primit extraordinar de critici şi public deopotrivă, formaţia ajungând ulterior concerteze alături de nume precum Deftones, The Ocean, Blînd Guardian şi mulţi alţii. White Walls vor urca pe main stage, vineri, 11 august.

Sursa: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*