Wintersun dezvaluie preview-ul DVD-ului bonus de pe noul material discografic

„Time I”, mult asteptatul album al formatiei finlandeze WINTERSUN, va fi lansat via Nuclear Blast Records in urmatoarele date:

19 octombrie: Germania, Austria, Elvetia, Finlanda, Norvegia
22 octombrie: America de Nord, Restul Europei
23 octombrie: Italia
24 octombrie: Suedia

Un preview de un minut al DVD-ului bonus care va fi inclus in set, poate fi vizionat mai jos.

Pe parcursul sesiunii de ascultare a „Time I” la sediul Nuclear Blast din Donzdorf, Germania din data de 28 iulie, Jari Mäenpää a fost intervievat de frontman-ul Bleeding Red, Timo Joos, care i-a pus mastermind-ului Wintersun intrebari de la fani colectate prin intermediul paginii de Facebook a Nuclear Blast Europe. Raspunsurile acestuia pot fi urmarite la sfarsitul articolului.

Pentru a sarbatori lansarea „Time I”, Wintersun va sustine doua concerte speciale in Finlanda. Primul concert va avea loc pe 12 octombrie la Lutakko in Jyväskylä, iar al doilea pe 13 octombrie la Nosturi in Helsinki. Suportul show-urilor va fi asigurat de Thaurorod (Lutakko si Nosturi) si Medicated (Nosturi).
Wintersun a declarat: „Suntem incantati sa dam startul turneului mondial „Time” in tara noastra cu doua show-uri in octombrie! Aceste doua concerte speciale de lansare de album vor fi primele spectacole de club din Finlanda din 2006 si va fi prima data cand piesele de pe „Time I” vor fi auzite live! Participantii vor fi de asemenea primii care au sansa sa obtina o copie semnata a noului album.„.
In continuare, vom repeta noul material si vom lucra la un nou concert live imbunatatit, creand in acelasi timp un material bonus promo pentru noul album. Imediat dupa concertele finlandeze, vom continua cu turneul Heidenfest in Europa centrala si dupa aceea… Fiti pe faza pentru ca speram sa va vedem la concerte!
Tracklist „Time I”:
01. When Time Fades Away
02. Sons Of Winter And Stars
I) Rain Of Stars
II) Surrounded By Darkness
III) Journey Inside A Dream
IV) Sons of Winter And Stars
03. Land Of Snow And Sorrow
04. Darkness And Frost
05. Time

„Time II” va fi lansat in 2013.
Wintersun va fi headliner-ul turneului Heidenfest din acest an care va avea loc in octombrie. Suportul pentru aceste concerte va fi format din Korpiklaani, Varg, Trollfest si Krampus.

Albumul de debut Wintersun a fost lansat in septembrie 2004 prin Nuclear Blast Records si poarta numele formatiei.

                                                                


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*