WTF Rock Festival: noi amănunte legate de bilete și zona festivalului

134 vizualizări
Organizatorii WTF Rock Festival 2021 au anunțat că locația de festival va fi împărțită în 3 zone, după cum se poate vedea în harta de mai jos.
Trupe confirmate: Within Temptation, Gotthard, Evergrey, The Slot, Alternosfera, Dirty Shirt, Infected Rain, Chaos Magic, Implant pentru Refuz, Dash The Effort, Hthethemeth și E-an-na.

Anunțul organizatorului:
📢Întrerupem rutina zilnică a fanilor WTF cu un anunț important!
🎫 Acestea sunt prețurile pentru abonamentele la WTF Rock Festival 2021, valabile din data de 15 ianuarie 2021 până în 1 august 2021!
🏆Toți cei care și-au luat bilet, până în momentul de față, dar și cei care își vor mai luat bilet până în data de 15 ianuarie, la PREȚUL ACTUAL, vor avea acces în zona GOLDEN! Vă mulțumim tuturor pentru suport în această perioadă! Bilete găsiți pe ➡️ AmBilet.ro
🏍În privința campaniei pentru câștigarea unei motociclete Indian Scout vă anunțăm că promoția este valabilă în continuare, indiferent de categoria abonamentului achiziționat, până la epuizarea celor 2000 de bilete puse în joc (grăbiți-vă, pentru că nu au mai rămas multe). Vă reamintim că, până în 15 ianuarie, încă mai puteți achiziționa abonamentul la 170 de lei!
🎤Accesul la celelalte scene ale festivalului se va face pe baza abonamentului cumpărat pentru main stage, indiferent de categorie!
🔊 Stați aproape pentru că urmează și alte anunțuri importante!
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, text care spune „GENERALACCES 198 LEI GOLDEN CIRCLE 272LEI PLATINUM CIRCLE 428 LEI MAIN STAGE ILI WAY TOOFA ROCK FESTIVAL 2021 *din 15 ianuarie 2021”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*