Abbath a urcat beat pe scenă, iar fanii își vor banii înapoi (video)

Noaptea de 13 noiembrie 2019 n-a fost foarte plăcută pentru fanii Abbath care s-au adunat în Buenos Aires, Argentina, pentru concertul trupei, parte din turneul sud american de promovare al ultimului album, „Outstrider”.

Conform El Culto, concertul a început două ore mai târziu, iar formațiile din deschidere – Descarnado și Medium – au avut foarte puțin timp la dispoziție pentru a cânta.

De pe scenă a lipsit chitaristul Ole Andre Farstad, iar Abbath a fost beat… cum se spune pe la noi, mangă. Criță. Lemn și ce mai vreți voi. Da, puteți vedea câteva clipuri mai jos.

Trupa a încercat de trei ori să cânte „Count The Dead”, iar Abbath și-a scăpat chitara și apoi a sărit în mulțime. O altă încercare eșuată de a cânta a fost un cover „Tyrants” (Immortal). Ca rezultat al acestui eșec, Abbath s-a retras în backstage și acolo a rămas.

Fanii sunt încă nervoși și-și vor banii înapoi, iar despre situația formației în legătură cu Farstadt nu s-a aflat încă nimic. Ca să fie și mai și, la scurt timp după această întâmplare (următoarea zi) Abbath a anulat restul concertelor din turneu din cauza unor probleme de sănătate.

It is with heavy heart that we have to announce the cancellation of the remainder of the Abbath South American…

Geplaatst door ABBATH -Official- op Donderdag 14 november 2019


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*