Concert Syn Ze Șase Tri la Timișoara

702 vizualizări

Formația Syn Ze Șase Tri, una din cele mai cunoscute trupe de metal simfonic extrem din România, va susține un concert, pe data de 21.05.2022, la Casa Tineretului din Timișoara.

Cu o istorie de peste 15 ani, Syn Ze Șase Tri a lansat 4 albume de studio și a susținut numeroase concerte și turnee în România, dar și în Europa, împărțind scena cu unele din cele mai mari nume ale metalului extrem mondial, precum: Dimmu Borgir, Mayhem, Dark Funeral, Carach Angren, Rotting Christ, Lord Belial și multe altele.

Ultimul disc Syn Ze Sase Tri, intitulat „ZĂUL MOȘ”, a fost lansat în 2017 și a fost foarte apreciat în întreaga lume, album la care au participat unele din cele mai grele nume ale metalului și rock-ului românesc precum Nicu Covaci, Costin Adam și Cristi Gram de la Phoenix, Titi Dragomir, Andy Ionescu de la Taine, Alin Moise și Adrian Marias de la Moise, Costel Lapusneanu de la God, Aura Danciulescu de la Scarlet Aura, Kempes, Andy Ghost de la Altar, Robert Dohar și Andrei Oltean de la E-an-na.

Accesul la eveniment se face începând cu ora 19:00, iar în următoarea perioadă va fi anunțată formația invitată care va deschide acest concert.

Biletele online sunt disponibile prin AmBilet.ro, primele fiind la preț promoțional!

 Componența Syn Ze Șase Tri:
– Corbu – chitara si voce,
– Alfa – clape si vioara,
– Mos – chitara,
– Suru – bass
– Aprig – tobe

Discografie:
– Intre Doua Lumi – 2011 Aural Music/Code 666
– Sub Semnul Lupului – 2012 Aural Music/Code 666
– Stapin Peste Stapini – 2015 Aural Music/Code 666
– Zaul Mos – 2017 Aural Music/Code 666


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*