Abigail, mesaj special pentru fanii din Romania

636 vizualizări

Dupa ce au lansat in luna mai a lui 2013 EP-ul „It Is the Night I Fear”, ABIGAIL are planuri foarte mari pentru un follow-up.

Artistii lucreaza din greu la acesta care, asemenea precedentului, va fi lansat printr-o casa de discuri internationala.

Baietii au facut tranzitia de la Legacy Records la Kaotoxin Records, prin care vor scoate pe piata un nou material discografic.

Vara lui 2013 a fost una de succes pentru Abigail, al carei concert din cadrul Rockstadt Extreme Fest a reprezentat dovada cea mai mare ca publicul autohton iubeste formatia de doom metal atmosferic.

Si pe buna dreptate! Putine trupe locale se incumeta sa adopte acest subgen solicitant atat din punct de vedere muzical, cat si emotional.

Toamna va continua la fel de ocupata pentru baieti, care vor canta la editia din 2013 a Maximum Rock Festival. Prestatia reprezinta un vis implinit pentru Abigail, care va deschide concertul celei mai iubite trupe de doom metal din lume.

Este vorba despre legendarii My Dying Bride pentru care trupetii din Abigail au o admiratie enorma, fiind unii dintre primii „avocati” muzicali ai genului profesat de grupul romanesc.

Pe langa My Dying Bride, Abigail vor imparti scena cu Leaves’ Eyes, Atrocity, Samael, The 69 Eyes, White Walls, Goodbye To Gravity, GOD The Barbarian Horde, Dirty Shirt, Psycho Symphony si Vespera.

Cu aceasta ocazie, Abigail a transmis un mesaj pentru toti cei care vor lua parte la festivalul metal al toamnei in Romania!

MAXIMUM ROCK FESTIVAL revine in 2013 cu o editie INDOOR ce se va desfasura in perioada 25-26 octombrie 2013, in Turbohalle din Bucuresti.

Printre formatiile anuntate pana in acest moment se numara: My Dying Bride, Samael, The 69 Eyes, Atrocity, Leaves’ Eyes, God, Dirty Shirt, Abigail, Psycho Symphony, White Walls, Vespera si Goodbye To Gravity.

Pe langa concerte, evenimentul va gazdui si alte activitati adiacente, dar si un mare targ de produse rock, unde cei prezenti isi vor putea achizitiona de la tricouri la reviste si alte accesorii rock.

Maximum-Rock-2013

ATENTIE: Dupa 30 septembrie pretul biletelor si a abonamentelor se va schimba!

Acum poti achizitioneaza bilete la concerte prin transfer bancar!!!

Bilete pentru o singura zi:
90 lei: pana la data de 30 septembrie
100 lei: in perioada 1 – 24 octombrie
115 lei: pentru ziua de 25 octombrie
125 lei: pentru ziua de 26 octombrie

Abonamente individuale:
145 lei: pana la data de 4 septembrie
160 lei: in perioada 5 – 30 septembrie
175 lei: in perioada 1-24 octombrie
200 lei: in perioada 25-26 octombrie

Biletele si abonamentele se pot achizitiona deja din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro).

IMPORTANT: Primele bilete / abonamente achizitionate participa la o extragere pentru 20 pass-uri meet & greet / trupa cu formatiile The 69 Eyes, My Dying Bride, Atrocity, Leaves’ Eyes etc. Pentru aceasta cei interesati trebuie sa trimita un email la festival@maximumrock.ro (subiect: Meet and greet MRF) in care, pe langa numele complet, codul de bare al biletului si data achizitiei, trebuie sa numeasca si formatia la care doresc sa participe la meet & greet. O lista cu primele persoane care participa la meet & greet poate fi consultata AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*