Ad Hoc anunță primii invitați speciali care vor urca pe scenă cu trupa în data de 28 mai

222 vizualizări

După ce am anunțat formațiile care vor cânta în cadrul evenimentului aniversar al formației AD HOC, care împlinește 6 ani de activitate în 2015, a venit timpul să vă prezentăm primii invitați care vor urca pe scenă alături de trupa sărbătorită.

Astfel, dacă Partizan (show special acustic), The Kryptonite Sparks și DJ Intrinsec se vor ocupa să deschidă apetitul publicului prin două concerte de senzație, Flavius Hosu (Phoenix), Mihnea Ferezan (RoadKillSoda), Oana Maria & Ștefan (Poetrip) și Albert (Niște Băieți) vor împărți „muzica” Ad Hoc, interpretând diverse melodii alături de trupă!

Ad Hoc este o trupa profund originala, singura exponenta a genului Punk Acustic Folcloric Medieval din Romania! Grupul a pornit in 2009 in Oradea ca un proiect in doi, dupa care si-a extins componenta pentru a include mai multi muzicieni.

Ad Hoc imbina atitudinea punk cu instrumentele acustice, filozofiile si elementele folclorice romanesti, cu o melodie si o tehnică medievala, rezultand astfel un stil unic, incarcat de semnificatii.

Pe data de 17 octombrie 2013, apare primul disc semnat Ad Hoc, intitulat „Dezmat, licori si muzici medievale”, primit foarte bine atat de fani, cat si de critica de specialitate. De curand, formatia a lansat videoclipul piesei „Fata din Gradina Zmeilor”, productie ce poate fi urmarita mai jos.

Mai mult, fanii pot viziona si o inregistrare de studio cu melodia „Vorba Corbului”.

Pastrand mereu povestea, concertele Ad Hoc sunt adevarate spectacole: cu piei, blanuri si tatuaje croite pe masura atitudinii lor, cu povesti, legende si fum potrivit misticismului lor si cu atata energie si scandal incat sa te cucereasca si sa te duca intr-o lume de basm si legenda din primul pana in ultimul moment pe care il petreci alaturi de ei.

Evenimentul din Club Colectiv nu va abdica de la aceasta estetica, ba mai mult, promite sa puna in scena un spectacol fara precedent, mai ales ca trupa implineste frumoasa varsta de 6 ani!

Ad Hoc inseamna:

Sergiu „Corbu” Boldor – vioara, mandolina, voce
Dan „Ursu” Olar – tapan, vorbe
Igor Antoniuc „Făt-Frumos” – chitara, voce
Andrei Nagy „Vampiru” – violoncel
Corina Gheorghe – vioara

Biletul va costa 20 de lei si va fi disponibil in ziua evenimentului, la intrarea in club!

FACEBOOK EVENT


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*