Concert aniversar all-star: Ad Hoc completează lista de invitați speciali cu noi nume

287 vizualizări

Concertul aniversar al formației AD HOC promite să fie unul dintre cele mai interesante evenimente ale primăverii!  În data de 28 mai 2015, nu ratați spectacolul din Club Colectiv, București.

După ce am confirmat ca invitați speciali o serie de muzicieni importanți de pe scena locală de rock, cum ar fi Flavius Hosu (Phoenix), Mihnea Ferezan (RoadKillSoda), Oana Maria & Ștefan (Poetrip) și Albert (Niște Băieți), formația mai anunță câteva prezențe de zile mari.

Este vorba despre Artanu și Răzvan de la Partizan, Doru Cincă – Zob, White Mahala, Peter Moynahan – Blackbeers, Dima Bodarev – Popa Sapka, Bogdan – El Negro, Alex, Anda și Iuliana de la Tiarra și Roxana & Daath Yug! Artiștii li se vor alătura în concert celor de la Ad Hoc și vor interpreta piese speciale cu aceștia.

Pe lângă aceste prestații, formațiile Partizan (show acustic) și The Kryptonite Sparks vor juca rolul de special-guests, deschizând apetitul fanilor pentru spectacolul deosebit marca Ad Hoc.

Ad Hoc este o trupa profund originala, singura exponenta a genului Punk Acustic Folcloric Medieval din Romania! Grupul a pornit in 2009 in Oradea ca un proiect in doi, dupa care si-a extins componenta pentru a include mai multi muzicieni.

Ad Hoc imbina atitudinea punk cu instrumentele acustice, filozofiile si elementele folclorice romanesti, cu o melodie si o tehnică medievala, rezultand astfel un stil unic, incarcat de semnificatii.

Pe data de 17 octombrie 2013, apare primul disc semnat Ad Hoc, intitulat „Dezmat, licori si muzici medievale”, primit foarte bine atat de fani, cat si de critica de specialitate. De curand, formatia a lansat videoclipul piesei „Fata din Gradina Zmeilor”, productie ce poate fi urmarita mai jos.

Mai mult, fanii pot viziona si o inregistrare de studio cu melodia „Vorba Corbului”.

Pastrand mereu povestea, concertele Ad Hoc sunt adevarate spectacole: cu piei, blanuri si tatuaje croite pe masura atitudinii lor, cu povesti, legende si fum potrivit misticismului lor si cu atata energie si scandal incat sa te cucereasca si sa te duca intr-o lume de basm si legenda din primul pana in ultimul moment pe care il petreci alaturi de ei.

Evenimentul din Club Colectiv nu va abdica de la aceasta estetica, ba mai mult, promite sa puna in scena un spectacol fara precedent, mai ales ca trupa implineste frumoasa varsta de 6 ani!

Ad Hoc inseamna:

Sergiu „Corbu” Boldor – vioara, mandolina, voce
Dan „Ursu” Olar – tapan, vorbe
Igor Antoniuc „Făt-Frumos” – chitara, voce
Andrei Nagy „Vampiru” – violoncel
Corina Gheorghe – vioara

Biletul va costa 20 de lei si va fi disponibil in ziua evenimentului, la intrarea in club!

FACEBOOK EVENT


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*