Adrian Despot, Cosmin Lupu și colegii lor din trupe vor vizita copiii de la Hospice

282 vizualizări

Miercuri, 26 noiembrie, membrii trupelor Vița de Vie, Coma, Days of Confusion și Goodbye to Gravity vor face o vizită la centrul HOSPICE Casa Speranței din București, unde se vor întâlni cu copiii aflați în îngrijirea fundației.
 
Adrian Despot, Cosmin Lupu și colegii lor din trupe vor vizita pentru prima dată centrul, unde se vor întâlni cu aceia pentru care vor concerta în data de 10 decembrie la Silver Church. Vor fi așteptați de micuții pacienți afectați de boli grave și progresive la centrul HOSPICE din Strada Tămâioarei nr. 121-123 la ora 14.00.
 
Vizita lor va începe cu un tur al unității cu paturi pentru copii și adulți și a cabinetelor de terapie și se va termina cu un mic concert la chitară și pian pentru copii.
 
Această vizită va preceda marele concert din data de 10 decembrie, când membrii trupelor Vița de Vie, Coma, Days of Confusion și Goodbye to Gravity vor concerta pentru susținerea serviciilor HOSPICE la Silver Church.

Cosmin Lupu de la Days of Confusion vorbește despre motivația din spatele evenimentului caritabil din 10 decembrie:

’’M-am gândit încă de anul trecut la ce aș putea face ca să-mi aduc contribuția celor care au nevoie de ajutor și m-am bucurat să aflu între timp despre HOSPICE și despre munca acestor oameni deosebiți de la bunul meu prieten, Andrei Irode. Nu mi-a luat mult să mă hotărăsc, mai ales ca era clar ca cel mai potrivit este să o fac prin muzică. Am vizitat centrul HOSPICE și apoi am vorbit imediat cu celelalte trupe. Sperăm că acest concert va aduce astfel alinare și bucurie celor care trec prin moment grele.’’
 
La evenimentul din 10 decembrie vor fi, de asemenea prezente, două dintre cele mai renumite saloane de tatuaje din București – SPUNK – Tattoo, Piercing, Music & Underculture și Dark Side Ink Division, fiecare având standul propriu unde vor interacționa cu cei pasionați de tatuaje.
 
Biletele pot fi achiziționate la events@hospice.ro sau la eveniment pentru suma de 25 de lei.

***********
HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară, care oferă gratuit servicii specializate de acest tip. (www.hospice.ro) Organizația își desfășoară activitatea în Brașov și București, îngrijind copii și adulți diagnosticați cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*