Vita de Vie porneste in turneu national!

549 vizualizări
Ultima parte a anului 2012 va provoca reactii de bucurie in randul fanilor trupei Vita de Vie din intreaga tara, caci Adrian Despot si colegii sai de scena vor parcurge un nou traseu al turneului national ce marcheaza celebrarea celor 15 de activitate.

“Vita de Vie Acustic”, acelasi concert inedit care a inregistrat un succes imens inca de la prima reprezentatie sustinuta cu casa inchisa pe scena Operei Nationale Bucuresti, urmeaza a fi prezentat in 12 dintre cele mai importante orase ale tarii.

Turneul 
“Vita de Vie Acustic” va debuta pe 30 octombrie la Centrul Cultural Reduta din Brasov si se va incheia in luna decembrie la Bucuresti cu un party festiv incendiar de la care nu vor lipsi cei mai dragi prieteni si colegi din industria muzicala romaneasca. 
Dupa reprezentatia de la Brasov, membrii trupei Vita de Vie le vor oferi fanilor posibilitatea de a reasculta melodii de succes, transpuse intr-o maniera inedita pe instrumente reci. ”Visele”, ”Vino La Mine”, ”Liber”, „Basul Si Cu Toba Mare”, ”Ce Contează” sau ”Praf De Stele” sunt doar cateva dintre piesele reorchestrate in variante acustice ce vor rasuna timp de aproximativ doua ore pe scenele salilor de spectacol din:

Sibiu (3 noiembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor);

Oradea (5 noiembrie, Teatru de Stat);

Cluj (6 Noiembrie, Casa de Cultura a Studentilor);

Iasi (15 Noiembrie, Casa de Cultura a Studentilor);

Suceava (16 Noiembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor);

Bacau (19 noiembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor);

Galati ( 21 Noiembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor);

Targu-Mures (24 Noiembrie, Palatul Culturii);

Constanta (1 decembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor);

Craiova (10 decembrie, Teatrul National “Marin Sorescu”);

Bucuresti (20 decembrie, Turbohalle).

Sursa: Comunicat Vita de Vie


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*