Primele trupe confirmate la Rock Metal Nation Fest #1

Prima ediție de Rock Metal Nation Fest are loc în toamna anului 2019, pe 13 și 14 septembrie în clubul Fabrica din București. Trupele confirmate până în prezent sunt: Altar, Crimena și Ska-nk.

Organizator: Rock Metal Nation.

Festivalul a luat naștere din pasiune pentru muzică și dorința de promovare a trupelor underground din România. După ani de muncă și adus împreună comunitatea rock și metal din România prin intermediul rețelelor de socializare, prima ediție a festivalului a fost anunțată recent și deja sunt invitate nume cunoscute în undergound.

CRIMENA vin din Craiova și activează din 2012, iar genul lor de muzică se spune a fi violent groove metal. Primul lor album apare în 2016, „Chapter One: Divine Betrayal” via The Leaders Records. Au concertat în țară la festivaluri de renume, dar și în Franța, Bulgaria, Republica Cehă alături de trupe ca Jinjer, Grimaze, Warhanger, Outrage, Faceplant sau Magnetic.

SKA-NK bat drumul până aici din Baia Mare, unde s-au strâns câțiva băieți în 2010 și-au hotărât să facă „muzică veselă”. Numele trupei vine de la genurile pe care le abordează în stilul muzical, ska și punk, deși unele piese au influențe reggae și rap. Cu două albume în buzunare, „Suntem la televizor” (2011) și „Pe acorduri de vară” (2015), Ska-nk au susținut peste 100 de concerte în România și-n afară, cele mai recente fiind în Franța.

Veteranii de la ALTAR au înființat trupa în 1991 la Cluj-Napoca și au scris un capitol important din istoria muzicii rock, având la activ cinci albume și două EP-uri. E numită „cea mai bună trupă de rock din România” de către public și presa de specialitate nu doar o dată și nu doar într-o anumită perioadă a carierei lor muzicale.

Pe lângă concerte, prima ediție a festivalului vă așteaptă și cu alte surprize încă de la achiziționarea biletelor de pe AmBilet.ro la următoarele prețuri:

– 39 lei – Bilet Presale (preţ pentru o zi, la alegere)
– 65 lei – Abonament Presale (preţ pentru două zile)
– 45 lei – Bilet de o zi (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)
– 75 lei – Abonament Acces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)
– 80 lei – Bilet de o zi + un tricou + sticker
– 115 lei – Abonament Acces + un tricou + sticker
Tricourile sunt disponibile in marimile  S,M,L,XL)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*