Afla cauza certurilor dintre bateristul Scorpions si sora lui Tommy Lee

Conform TMZ.com, bateristul Scorpions JAMES KOTTAK si fosta lui sotie sunt implicati intr-o disputa privind custodia fiului lor adolescent.
Kottak a depus actele juridice luna aceasta solicitand instantei schimbarea unei decizii luate in iulie in care Athena Lee – sora bateristului Mötley Crüe Tommy Lee – primea custodia primara a baiatului lor in varsta de 15 ani plus 3.000$ pensie alimentara lunara.
In cererea sa de modificare a ordinului de custodie existent, depus la Curtea Superioara din L.A., Kottak sustine ca fiul sau a locuit impreuna cu el din ianuarie anul acesta dupa ce adolescentul a avut o cearta cu mama sa. Kottak mai spune ca Athena a trecut prin mai multe etape de dezintoxicare esuate pentru dependenta de alcool.
Muzicianul – care a fost insurat cu Athena din 1996 pana in 2010 – declara ca ar trebui sa primeasca custodia fizica primara, Athena avand dreptul de a-si vizita copilul. El vrea de asemenea ca instanta sa-i reduca platile aferente sprijinului tanarului.
Kottak, care s-a alaturat Scorpions in 1996, si-a declarat venitul lunar ca fiind 12.000$ dar acest lucru s-ar putea schimba deoarece contractul sau cu trupa nu a fost inca reinnoit.
La randul sau, Athena — o tobosara foarte apreciata care a fost componenta in formatia lui Kottak numita, dupa el, Kottak (fosta Krunk) pentru cativa ani buni — pretinde ca este sobra din 13 ianuarie 2012 si ii permite fiului ei sa locuiasca cu Kottak doar pentru a putea merge in continuare la scoala din cartier.
El incearca toate tertipurile pentru a ma invinge,” spunea Athena adaugand ca „Totul se reduce la bani in cazul lui James„.
Cuplul are trei copii: o fata, Tobi, si doi baieti, Miles si Matthew.
Athena, care este una dintre vedetele din noua serie „Ex-Wives Of Rock” de pe canalul canadian Slice, afirma intr-un clip de promovare pentru show, „Casatorindu-te cu un muzician nu este o idee rea — este cea mai proasta idee posibila.„. Ea si-a descris de asemenea mariajul cu Kottak ca fiind „mizerabil„.
Videoclipul de introducere a Athenei Lee din „Ex-Wives Of Rock”:
James Kottak si Athena Lee intervievati impreuna in mai 2010 in Berlin, Germania pe parcursul turneului european al primului:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*