God – Concert aniversar 18 ani cu invitati speciali

Formatia GOD va sustine un concert ce va aniversa 18 ani de activitate. Evenimentu va avea loc la Rockstad Club din Brasov si va avea cativa invitati surptiza.
 
Formatia a trimis pe adresa redactiei urmatorul comunicat:
„Dupa o-ndelunga adastare, in cele de pre urma ne-om putea rasplati indatorirea ce-o avem in fata plaiesilor din mandrul targ al Brasovului. Un veac parca trecut-a de cand am poposit ultima oara pre plaiuri brasovene, cu gand sa ne cinstim si sa cantam cu fratii nostri din cele parti. Soarta ne-a fost atunci potrivnica, iar sarbatoarea ne-o fost oprita inca ‘nainte sa purcedem intr-ale cantarilor, dara, cu toate acestea, ne-aducem cu drag aminte de tat poporul ce ne-a primit cu bratele deschise.
 
De-asta data ne-om stradui sa ducem pan’ la capat cele ce le-am pregatit, cu tat noianul de neasteptate bucurii ce staruim a le face cum se cuvine. Unde mai pui ca-n miez de toamna, la 20 ale lui octombrie, tocmai cand ne-om afla pre cele taramuri brasovene, hoarda barbara GOD se va pune a-si cinsti ai sai 18 ani de lupta si cant. Aista fi-va bun prilej sa ciocnim mai dihai carafele si sa chemam la joc si-alti frati de-ai nostri, de vor voi sa ne tie hangul.
Cu multa nerabdare-n suflet, nadajduim ca de-asta data fi-va cu noroc si c-oti veni cu mic – cu mare sa ne veselim dimpreuna si sa facem mare zarva, cum se cuvine unei sarbatori si cum ii sade bine voinicului.
GOD The Horde
 
Feel the barbarian spirit!”
 

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*