Afla detalii despre debutul cinematografic al solistului Maroon 5!

321 vizualizări
Adam Levine, solistul MAROON 5, recunoaste ca a avut emotii cand a venit vorba de debutul actoricesc din „Begin Again” alaturi de Keira Knightley insa a incercat din rasputeri sa ascunda faptul acesta. „Am fost ingrijorat dar a trebuit sa ma prefac ca totul e ok,” le-a spus vocalistul celor de la People sambata dupa premiera filmului.
Asa deci jucam rolul unui actor care stia ce face. Stii, atunci cand vezi un urs, trebuie sa te prefaci ca esti mai mare ca el pentru a-ti salva viata? Cam prin asta am trecut eu. Ma gandeam, sunt un actor. Pentru urmatoarele doua saptamani sunt un actor. Mi-am incrucisat degetele si am sperat ca totul va iesi bine.”

Si a iesit potrivit declaratiilor Keirei. 
„Este un artist inascut, un actor natural. Treaba cu muzicienii este ca acestia sunt foarte increzatori. Nu-mi pot imagina multi dintre ei care sa ceara sfaturi.”
 
La fel ca Levine, care si-a facut debutul TV in American Horror Story insa niciodata intr-un film de lung metraj, Knightley a trebuit sa iasa din zona ei de confort in momentul in care a trebuit sa cante pe parcursul peliculei. „Am fost destul de speriata,” a relatat aceasta. „Nu sunt o cantareata. Cred ca am simulat totul corect pentru ca in asta mi-am pus toate sperantele.”
Levine a povestit ca este recunoscator ca a avut placerea de a lucra cu Knightley. „I-am spus astazi, multumesc ca esti atat de talentata incat sa ma pui intr-o lumina mai buna. Nu aveam idee in ce m-am bagat si s-a dovedit a fi unul dintre cele mai iubitoare grupuri de oameni.”
 
Filmul a avut premiera pe 4 iulie iar trailerul acestuia poate fi urmarit mai jos.
 

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*