Afla informatii despre concertul Urban Metal de luna viitoare

Iata ca Urban Metal, evenimentul ce ne-a adus nenumarate formatii atat din tara, cat si de-afara, ajunge la cea de-a 11a editie.

Acesta se va desfasura pe data de 5 decembrie, in club B-52. Pana acum, prezenta din partea artistilor a fost confirmata de muzicieni din Abigail, L.O.S.T., First Division, Deadeye Dick, Domination, Goodbye To Gravity, Roadkillsoda, Negative Core Project, Proof, Days Before Disappearance, Till Lung Collapse, Tiarra, Deadeye Dick, Walk the Abyss, Chaos Cult.

Lista ramane in continuare deschisa pentru doritori, atat pentru artistii din trupele noi, cat si pentru cei din trupele vechi. Important de mentionat este ca trupele pot veni cu merchandise si sa-l expuna fanilor.

Pentru editia curenta, se pregateste o surpriza speciala publicului: un jam-session ad-hoc, mai exact, muzicienii vor prezenta compozitiile realizate pe moment, acestia unindu-se in seara concertului.

Organizatorii sustin ca va fi precum un „teambuilding” si au speranta ca odata cu acest prilej, poate se vor forma colaborari noi si inedite. Pentru oricine ar vrea sa participe, poate trimite un email la adresa mightyowlprod@gmail.com.

Ultima editie Urban Metal a avut loc pe data de 23 noiembrie, in club Fabrica, i-a adus pe The Ocean, Tides from Nebula si Abraham. Editia a noua a avut in prim-plan formatia Targ3t, din Deva, care a concertat tot in capitala, pe 13 noiembrie.

Intrarea la cea de-a 11a editie Urban Metal este LIBERA!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*