Află mai multe despre următorul album Eluveitie!

359 vizualizări

În 2019, muzică nouă primim și din Elveția, mai exact pe 5 aprilie, când trupa de folk metal Eluveitie lansează albumul cu numărul opt din discografia lor, „Ategnatos”. Pentru a ne bucura mai bine de piese, membrii trupei ne spun poveștile din spatele fiecărei piese într-o serie de track-by-track videos.

În clipul de mai jos puteți afla mai multe despre „The Raven Hill”, „The Silvern Glow”, „Ambiramus” și „Mine Is The Fury”.

„Ambiramus” și „Ategnatos” sunt deja online de ceva vreme cu tot cu videoclipurile de rigoare. Despre „Ambiramus”, vocalistul Chrigel Glanzmann spune:

„Poftim – următorul single de pe viitorul album: Ambiramus! E în mod clar unul dintre cele mai excepționale piese din discografia noastră. Ambiramus e puțin groovy și ușor, dar totuși se simte folk metalul în refren. În același timp ilustrează foarte bine și magia muzicii celtice tradiționale; clar cel mai fericit cântec al nostru.”

„Ambiramus” e bazat pe o legendă celtică „The Immarama Tales”. Immaram e o categorie a vechilor povești irlandeze care se învârt în jurul unui erou aflat într-o călătorie pe mare spre Cealaltă Lume.

Chrigel adaugă: „Ambiramus e ultima piesă scrisă pentru album și e probabil rezultatul unei atmosfere foarte creative în care am creat Ategnatos. Pur și simplu a fost ce trebuie după ce Alain a terminat cu tobele, apoi a fost aranjat în doar câteva ore.”

Primul track-by-track video poate fi urmărit aici:

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*