Afla nominalizarile la On Air Music Awards 2014

386 vizualizări

Pe data de 29 aprilie 2014 are loc cea de-a doua editie a galei elitei industriei muzicale romanesti, ON AIR MUSIC AWARDS.

Premiile reprezinta o platforma de valorizare a intregii piete muzicale din Romania – artisti sau trupe care se manifesta in diferite genuri muzicale, compozitori, case de productie si producatori independenti, organizaotri de concerte si festivaluri s.a.m.d.

Va prezentam actele artistice nominalizate la On Air Music Awards, atat la categoriile care privesc rockul, muzica indie, metalul, cat si la celelalte, de interes general.

Astfel, nominalizatii la categoria „Cel mai bun Hard Rock/ Heavy Metal” sunt:

Days of Confusion cu piesa „Bloodstream”
Cargo cu piesa „A 5-a Dimensiune”
The Boy Who Cried Wolf cu piesa „It’s Just a Rebel, Sir”
White Walls cu piesa „The Masquerade”
Trooper cu „Liceul Cimitir”

Cel mai bun Pop Rock

Antarctica cu „Singuratate Urbana”
Holograf cu „Daca noi ne iubim”
Vunk cu „Asa, si?”
Stefan Banica feat. Pacha Man cu „Alerg printre stele”
Byron cu „Melancolic”
VH2 cu „Schimba ceva”

Cel mai bun Folk

Adrian Sarmasan feat Zoia Alecu – „Albastru de rai”
Zoltan Butuc – „Nu cum sunt eu”
Vasile Seicaru – „Sentimente”
Alina Manole – „Fix in seara asta”

Cel mai bun Indie/ Rock Alternativ

Grimus – „High”
Zdob si Zdub – „Trece vremea omului”
ROA – „A 5-a zi”
Emmah Toris – „Lyrical Sober Dementia”
Kumm – „Sa nu spui nimanui”

Cat despre cel mai bun Pop/ Muzica usoara, nominalizatii sunt: Andra, Nicole Cherry, Emmah Toris, Vama si Smiley. La categoria Dance ii avem pe: AMI, DJ Sava & Raluka si Connect-R, Alex Velea, Fly Project si INNA feat. Yandel. Cel mai bun Jazz este reprezentat de Aylin Cadir/ Paicu, Adrian Enescu, Jazzy Jo, Irina Popa & The Sinners, Jazzappella. Cel mai bun Electro insumeaza nominalizarile celor de la ROA, OK Corral feat David Todoran, Blanoz ft. Junkyard si Yelllow. Cel mai bun debut este reprezentat de Nicole Cherry, Alina Eremia, Emmah Toris, Jazzy Jo feat Dorian si Adda.

Categoria cea mai buna coloana sonora pentru un spot publicitar este dezbatuta intre Matteo, Loredana feat Cabron, We Singing Colors, Smiley & Alex Velea si Antonia.

Ce parere aveti? Pe cine ati vota?

Mai multe informații despre eveniment și despre trupele invitate vor fi anunțate ulterior pe site-ul oficial (OnAirMusicAwards.ro) și pe pagina de Facebook (fb.com/OnAirMusicAwards).

Star Management este o companie înființată în anul 2004 de Anca Lupeș și Zoli Toth. Implicată permanent în proiecte vizionare, compania a lansat primul site de booking online din România (ImpresarOnline), primul concurs privat de compoziție din România (Battle Of Songs), primul curs privat de Impresari Artisici și Organizatori de Spectacole. Echipa a coordonat promovarea unora dintre cele mai importante concerte internaționale din România (Bon Jovi, Festivalul Sonisphere, Steve Vai, Patricia Kaas, Guns’N’Roses, prima ediție Rock The City etc) și s-a ocupat de managementul și promovarea unor nume din prima ligă a artiștilor români precum Sistem, Mandinga sau Holograf. Începând din 2011, echipa Star Management a coordonat pentru Asociația Star Education organizarea celui mai important turneu de festivaluri dedicate promovării turismului în România – “Pro Istoria Fest”.

Zoli Toth este absolvent al Academiei de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, membru fondator al grupului SISTEM și cunoscut activist ecologist, ambasador al unor importante mișcări eco sau caritabile, cum ar fi Earth Hour sau Nelson Mandela 466-64 Bangles România.

Anca Lupeș este unul dintre cei mai experimentaţi profesioniști ai industriei muzicale din România, primul absolvent român al unui curs Music Business Master Certificate acordat de prestigioasa Berklee College of Music din Boston, SUA, membru al rețelei internaționale de consultanță în industria muzicală Musiconsult și trainer pentru cursurile de Impresar Artistic și Organizator de Spectacole derulate de Star Management. Experienţa sa de organizator de spectacole începe cu ROckmania Festival (1995), Michael Jackson (1996) și Galele Tele7abc (1995-1997).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*