Află trupele confirmate pentru Slowride Transalpina Fest 2019

969 vizualizări

Povestea SLOWRIDE TRANSALPINA FEST continuă și în 2019. Cea de-a treia ediție a festivalului strânge din nou pasionații de motociclete și muzică bună la Baia de Fier, județul Gorj, de această dată în week-endul 12-14 iulie.

✅ Concerte

✅ Paradă moto

✅ Preparate tradiționale

✅ Zonă de campare

✅ Parcare

✅ Concursuri cu premii

✅ Atracții și activități inedite

✅ Expozanți

Vă așteptăm, pe Transalpina, cu un line-up menit să vă ofere o experiență muzicală completă, îmbinând muzica rock cu tradiționalul și experimentalul.

Vineri, 12 iulie, cap de afiș va fi trupa bucureșteană de metal alternativ COMA. Activează de aproximativ 20 de ani, timp în care au ”crescut” o întreagă generație de împătimiți ai sunetelor agresive.

Headlinerul zilei de sâmbătă, 13 iulie, este DIRTY SHIRT, trupă transilvăneană considerată una dintre cele mai originale formații de rock din Europa de Est. Muzica lor, bazată pe metal hardcore, se combină perfect cu sunetele tradiționale și cu instrumentele populare. Iar colaborarea lor cu Ansamblul Transilvania, cu care vor urca pe scena de la Slowride Transalpina Fest, este ceva de neratat!

Nu vor lipsi nici ”veteranii” ALTAR, prieteni ai festivalului încă de la prima ediție, și militanții Implant Pentru Refuz, dar și experimentalii Oameni Necunoscuți.

Deja tradiționala paradă moto, în care vom forma cel mai mare tricolor din motociclete, nu va lipsi nici anul acesta, fiid programată pentru sâmbătă, 13 iulie, în jurul prânzului.

Vom avea și nelipsitele concursuri moto, dar și foarte multe surprize, atracții și activități noi în festival. Păstrăm suspansul, ca să vă bucurați de ele la fața locului.

Abonamentele și biletele pot fi achiziționate online pe AmBilet.ro, la următoarele prețuri:
50 lei – Abonament Super early booking (pret valabil în perioada 27 martie – 1 aprilie)
60 lei – Abonament Early booking  (pret valabil în perioada 2 aprilie – 15 mai)
70 lei – Abonament On line (pret valabil în perioada 16 mai – 14 iulie)
40 lei – Bilet o zi On line (pret valabil în perioada 27 martie – 14 iulie)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*