Al treilea album Argus Megere lansat cu ocazia solstitiului de iarna

Pastrand traditia si crezul individual estetic al grupului de a realiza din sase in sase ani aparitii discografice oficiale, ARGUS MEGERE a realizat impreuna cu casa de discuri Arcana Noctis cel de-al treilea full-lenght intitulat „A treia cale”.
 
Materialul lansat cu ocazia solstitiului de iarna pastreaza acelasi caracter obscur si underground cu care membrii proiectului si-au obisnuit audienta.
 
Inregistrat in studioul Negura de Hupogrammos si Sol Faur pe o perioada de mai multi ani albumul are acel caracter nihilist underground invaluit intr-o atmosfera mistica si occult-misantropica. Intr-o perioada atat de vasta de timp materialul s-a cizelat si a capatat noi valente pentru cei ce doresc sa descopere si lucruri mai tainice in vremurile ultra-tehnologizate in care traim, in care creatia si persoana artistului sunt atat de accesibile si de cele mai multe ori lipsite de substanta.
 
Toate aceste sunt ambalate intr-un digipack elegant si 40 de minute de muzica pentru intunericul obscur din solitudinea noptii!
 
Sursa: Comunicat Argus Megere

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*