Alex (The Boy Who Cried Wolf) se alatura lineup-ului Drum Stage

239 vizualizări

Alex (The Boy Who Cried Wolf, Empire, Perfect Zero for Infinity) va urca pe scena Drum Stage, eveniment ce va avea loc in cadrul Maximum Rock Festival, pe 24 si 25 octombrie la Turbohalle, Bucuresti.

Alex lucreaza in prezent la al doilea material discografic al The Boy Who Cried Wolf si la albumul de debut al trupei Empire. El este unul dintre artistii care in primavara au luat parte la concertul caritabil Requiem for a drummer’s dream, in urma caruia s-au stans bani pentru achizitia unui set de tobe ce va fi donat in cadrul Drum Stage.

Aflat la editia a doua, Drum Stage este un eveniment marca NoCity Studio, iar in acest an ii este dedicat tobosarului Rares Bratu. Alaturi de Alex, vor mai urca pe scena Septimiu Harsan (Code Red, Necrovile, Spectran, Indian Fall), Cristi Dumitrescu (Voodoo, Domination) si Teodor Ciobanu (Electric Fence).  Pe langa numere individuale si solouri de tobe, tobosarii invitati se vor duela in drum battle-uri, iar pe scena vor putea urca si spectatorii care vor sa fie tobosari pentru cateva minute.

Mai multe detalii despre Drum Stage: DrumStage

La Drum Stage va fi donat un set complet de tobe din partea Requiem for a drummer’s dream, un concept caritabil al carui scop este sustinerea cu instrumente a tinerilor tobosari fara posibilitati materiale. De asemenea, se vor putea face donatii pentru a ajuta si alti tineri talentati care au nevoie de instrumente.

Alex (The Boy Who Cried Wolf) @ DrumStage 2014

Mai multe detalii despre Requiem for a Drummer’s Dream

A mai ramas doar o saptamana pana la cel mai mare festival indoors de metal din Romania, Maximum Rock Festival!

Afis Maximum Rock Festival 2014 9

Pe 24 si 25 octombrie 2014, la Turbohalle, sunt asteptati toti cei care vor sa se bucure de muzica lor preferata, in cadrul unui spectacol complex care pune la dispozitie felurile prilejuri de distractie: cel mai mare targ de merchandise rock din Romania, de la care nu vor lipsi firme precum Niche Records, Universal Music/Get Music, Beauty Of Pain, Errana Leather&Laces si multi altii, DrumStage, expozitii de choppere customizate si lansarea colectiei vestimentare a celebrului artist roman Costin Chioreanu, „Dream Walks With Me”.

In momentul de fata, programul evenimentului arata astfel:

24.10.2014

18:00 – Open Doors
18:30 – Prima formatie
01:00 – End of show

Ordinea trupelor:

Neutron
I’m The Trip
Krepuskul
Threshold
Tristania
Evergrey

25.10.2014

17:00 – Open Doors
17:45 – Prima formatie
01:00 – End of Show

Ordinea trupelor:

Open Mind
Code Red
Noctiferia
Elvenking
Unleashed
Dark Tranquillity

Ca si anul trecut, editia aceasta a festivalului va fi filmata si se va realiza un DVD special. DVD-ul „Maximum Rock Festival 2013” a fost creat cu ajutorul ODS si Dream Team Video. Echipa este formata din Razvan Alexandru, Miluta Flueras, Claudiu Petre, Adrian Rolland, Andy Lupescu, Podgornai Razvan. Mai jos puteti urmari prima zi a editiei din 2013 a Maximum Rock Festival.

Maximum Rock Festival 2014 este cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei la Bucuresti. Festivalul are loc intre 24 si 25 octombrie 2014, la Turbohalle si strange pe scena nume importante ale scenei metal internationale si locale: Dark Tranquillity, Evergrey, Tristania, Threshold, Unleashed, Elvenking, Noctiferia, Krepuskul, I’m The Trip, Code Red, Neutron si Open Mind.

Va amintim ca va mai puteti procura bilete si abonamente la preturi mai mici doar pana pe data de 23 octombrie 2014, inclusiv. Incepand cu 24 octombrie, biletele si abonamentele vor fi disponibile doar la locatie, la preturile de mai jos.

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:

Bilete normal – valabile pentru 1zi (85 lei / 19,5 euro) – Sold Out!
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro) – Sold Out!
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 95 lei / 21,5 euro iar abonamentul 125 le / 28,5 euro Disponibile!
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 110 lei iar abonamentul 135 lei
Abonament special (125 lei / 28,5 euro – in limita stocului disponibil) – Sold Out!

– acces 2 zile la festival
– acces warm up party festival*
– acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
– poster festival
– pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Maximum Rock Festival 2014 – Ticket 2 days

Maximum Rock Festival 2014 – Ticket 1 day
Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.

Afla mai multe despre regulamentul biletelor AICI.

Biletele se pot achizitiona si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe
www.eventim.ro)

Biletele achizitionate prin PayPal sau direct de la sediul Promusic Events & Maximum Rock Romania beneficiaza de DVD-ul Maximum Rock Festival 2013, un DVD intr-o editie limitata, in format digipack, ce ne prezinta editia 2013 a acestui festival!
Pentru a fi la curent cu ultimele informatii legate de acest festival, nu uitati sa ne dati un LIKE aici: 

Cum ajungeti la venue:

Locatia Turbohalle este situata pe Bulevardul Iuliu Maniu nr. 220B, sector 6, Bucuresti
Turbohalle HartaMijloace transport:

Metrou (statie: Păcii)
RATB: 61, 62, 136, 137, 150, 236, 785
Maxi-Taxi/Expres: 421, 458

Dupa ora 23, vor circula, din 30 in 30 de minute, autobusele de noapte. Mai multe informatii despre rutele acestora AICI.


Un eveniment sustinut de Ciuc Premium, Domeniile Samburesti,
Jack Daniels, Coca Cola
si recomandat de Sport Total FM!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*