Alexi Laiho anunță un nou proiect, succesorul lui Children Of Bodom

Alexi Laiho
Alexi Laiho
527 vizualizări

După ce în luna octombrie trei membri din formația Children Of Bodom au anunțat că se retrag, au început să apară zvonuri că solistul Alexi Laiho nu va mai putea folosi numele formației datorită drepturilor de autor.

În aceste condiții, Alexi Laiho a anunțat numele noului său proiect, BODOM AFTER MIDNIGHT, și componența sa: Daniel Freyburg – chitară, Waltteri Väyrynen (Paradise Lost) – tobe, și Mitja Toivonen – bas. Primele showuri ale trupei vor avea loc în luna iunie, în Finlanda și Germania.

Într-un interviu cu Helsingin Sanomat, Laiho recunoaște că au fost niște probleme în grupul lor de ceva vreme:

„Decizia finală a venit când ceilalți trei au zis că nu mai pot continua. Au fost motive de familie la mijloc și le respect decizia. Și eu am o soție și o fiică vitregă în Australia, iar soția mea îmi înțelege stilul de viață. Sunt mai mereu plecat, dar mereu mă întorc și le ofer totul. Nu-i nimic mai important pentru mine”.

Tensiunea a crescut atunci când Children Of Bodom avea turneu în Rusia, iar Laiho recunoaște că certurile au fost din cauza lui și câtorva neînțelegeri și că totul părea că trupa se destramă „acum și aici”.

Tot pentru Soundi, Laiho spune că n-ar fi o idee prea bună din punct de vedere legal să continue cu numele de Children Of Bodom. S-ar putea ca numele trupei să se schimbe puțin. Poate să fie doar Bodom sau numele unei piese, dar trebuie să fie ceva care dă de înțeles că e aceeași trupă.

Bodom After Midnight
Bodom After Midnight

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*