Alexi Laiho (Children of Bodom): „Am inceput sa ascult rock cu W.A.S.P”

De curand, Alexi Laiho (voce) si Henkka Seppala (bas), de la CHILDREN OF BODOM, au oferit un interviu pentru Nuclear Blast.

Muzicienii au fost rugati sa raspunda intrebarilor trimise de fani. Trupa, care va concerta la Bucuresti pe data de 12 noiembrie 2013, a vorbit despre trasaturile noului album, hobby-uri si multe altele.

Intrebati ce parere au despre viitorul material discografic, baietii au spus ca acesta s-a intors la stilul „old-school” Children of Bodom. Potriviti artistilor, discul contine cele mai rapide, dar si cele mai lente melodii semnate Bodom.

Cat despre hobby-uri, Alexi a declarat ca este pasionat de masini, iar Henkka de fotbal. Formatiile care i-au „prezentat” pe baieti metalului au fost WASP, in cazul lui Alexi, si Pantera si Slayer in cazul lui Henkka. Urmareste videoclipul mai jos.

Reamintim ca CHILDREN OF BODOM, se intoarce la Bucuresti in 12 noiembrie 2013, in cadrul turneului „Halo Of Blood over Europe 2013” pentru un eveniment deosebit organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).

Alaturi de Children of Bodom vor urca pe scena alte doua formatii surpriza pe care le vom anunta in scurt timp!

Evenimentul va avea loc la Turbohalle din Bucuresti.

Children of Bodom a lansat pana acum 7 albume, 2 albume live, doua EP-uri, doua materiale compilatie si un DVD. Toate cele 7 albume au castigat Discul de Aur in Finlanda si au atins pozitii inalte in „infamul” top Billboard 200. Trei dintre albumele trupei au debutat pe locul 1 in topurile finlandeze, iar vanzarile de discuri au atins pragul de 250.000 numai in Tara Celor O Mie de Lacuri.

Biletele se pot achizitiona, incepand de astazi, 15 aprilie, ora 14.00, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), intr-un numar limitat de 1.000 bucati, la urmatoarele preturi:

89 lei – primele 100 de bucati (extragere 10 meet & greet-uri)
98 lei – urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 11.11.2013
115 lei – biletele achizitionate in ziua concertului

Primele 100 de bilete participa la o extragere la sorti pentru 10 pass-uri de meet & greet cu formatia COB! Pentru aceasta, cei interesati trebuie sa trimita un email la promo@promusicprod.ro (subiect: Meet & greet – COB) in care sa specifice urmatoarele: numele si prenumele, codul de bare si data la care a fost achizitionat acest bilet.

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*