Alice Cooper @ 75 se va lansa în ianuarie

Alice Cooper promo sept 2021

Pregătită pentru 31 ianuarie 2023, chiar înainte ca Alice Cooper să împlinească 75 de ani,  Alice Cooper @ 75 este o biografie ilustrată, care examinează o carieră extraordinară prin prisma a 75 de evenimente cheie, lansări, și colaborări. Materialul va fi lansat prin Motorbooks.

Pitoni, ghilotine, sânge pe scenă… Cooper este considerat nașul rock-ului de șoc, datorită amestecului său inventiv de vodevil, film horror și rock ‘n’ roll. În Alice Cooper @ 75 (de 208 pagini), veteranul jurnalist rock Gary Graff expune această icoană rock prin prisma a 75 de realizări din carieră, evenimente și parteneriate:

* Copilăria lui Cooper în Detroit și Arizona și trupele timpurii (de garaj) The Earwings și The Spiders

* Toate cele 28 de albume de studio, inclusiv cele ca lider al trupei Alice Cooper

* Cele mai bune single-uri I’m Eighteen, School’s Out și Welcome To My Nightmare

* Colaborări cu artiști precum Slash, Dave Grohl, Johnny Depp, Wayne Kramer și mulți alții

* Colaborări cu chitariști renumiți, inclusiv Glen Buxton, Nita Strauss, Orianthi și alții

* Pasiuni non muzicale precum mașinile clasice și, bineînțeles, golful; munca lui de caritate 

* Relația cu soția și complicele său de divertisment, Sheryl

Fiecare pagină este ilustrată cu fotografii uimitoare de concert și din afara scenei. Apar și postere de concerte, coperți de albume, anunțuri de epocă și multe altele. Materialul bonus include o husă robustă, o cronologie pliabilă, două postere extrase și o dimensiune nepublicată de 8″ × 10″.

Cooper a fost pionierul unei mărci de hard rock extraordinar de teatrală, cu elemente de horror movie, vodevil și rock garage. Influența sa în istoria rock and roll este recunoscută de mult timp, iar locul său în istoria rockului și Rock And Roll Hall Of Fame asigurat. Are multiple albume de aur și platină, turnee sold out plus nenumărate onoruri și premii pentru realizări în carieră! Există puține lucruri pe care Alice Cooper să nu le fi reușit în cariera sa remarcabilă.

Încă făcând turnee în întreaga lume, an de an, artistul găzduiește și emisiunea sa de radio sindicalizată la nivel mondial. Scrie și înregistrează muzică nouă, participă la evenimente în scop critabil…Cooper nu dă semne că va încetini ritmul său trepidant de viată. Această carte este o retrospectivă fără precedent a carierei lui Alice Cooper, de la rockerul adolescent, de garaj, până la  celebra vedetă internațională.

Alice Cooper 75 book
Alice Cooper 75 book

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*