Alternosfera – Castiga doua invitatii duble la concertul din Bucuresti

134 vizualizări

Dupa excelentul show de la Bucuresti, basarabenii de la ALTERNOSFERA revin in Romania pentru cateva concerte ce fac parte din cadrul turneului "Virgula". Acestea au ca scop promovarea noului album "Virgula".
Pentru concertele de la Pitesti (11 mai) si Bucuresti (25 mai) basarabenii i-au invitat alaturi pe bucurestenii de la CHANGING SKINS, o trupa cu care Alternosfera a mai cantat la concertele anterioare din Romania.

„Suntem foarte bucurosi sa cantam din nou alaturi de ALTERNOSFERA in aceasta a doua parte a turneului lor de promovare a discului "Virgula". Trupa suna incredibil, piesele noi ne-au cucerit inca de la probele de sunet de la Brasov, iar echipa lor tehnica este fenomenala.
Ne-au castigat prietenia si respectul din primele clipe prin profesionalismul si caldura lor".

(Stefan – chitara Changing Skins)

„Pentru noi este o sansa extraordinara de a ne expune in fata publicului lor. Din fiecare concert pe care il avem alaturi de alte formatii avem ceva de invatat
Concertul din Safe House, Bucuresti, a fost criminal! Ne pregatim intens pentru a fi la nivelul ridicat pe care publicul il asteapta de la noi”.

(Horatiu Ghibu – voce Changing Skins)

CONCURS:
Poti castiga una din cele 2 invitatii duble, oferite de revista Maximum Rock si Rock Events,
organizatorii evenimentului, daca pana pe data de 21 mai 2012 intri pe pagina de FACEBOOK si dupa ce dai LIKE la pagina de FAN ne spui  AICI care este piesa ta favorita a formatiei Alternosfera si de ce ai ales aceasta piesa.

Data limita este 21 mai 2012 iar castigatorii vor fi anuntati in data de 22 mai pe aceasta pagina. Invitatiile se ridica de la intrarea in sala de concert, in ziua evenimentului.

Persoanele castigatoare sunt:

Sorina Andreea Tangreanu
Andra Ilie


Invitatiile duble se ridica de la intrarea in sala de concert (in ziua evenimentului) pe baza unui act de identitate.
P.S. Persoanele care au un alt nume decat id-ul de pe Facebook sunt rugate sa trimite un email la concurs@maximumrock.ro  cu numele din buletin.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*