Krypton – Castiga 4 invitatii duble

Pe 10 mai, de la ora 21, in renumitul club bucurestean The Silver Church are loc „Krypton Reunion„.

Trupa KRYPTON se prezinta in fata publicului in componenta care a fost definita ca „formula de aur”. Eugen Mihaescu, Sorin Voinea, Razvan „Lapi”  Lupu, Gabriel „Gurita” Nicolau, impreuna cu Catalin Fotin vor sustine concertul care marcheaza reintoarcerea la sound-ul rock-ului clasic, o noua etapa in cariera trupei: revenirea la matca. Vechii admiratori ai trupei se vor bucura sa asculte piese bine stiute ca „Fetele cu ochii verzi”, „Cheama-ma” sau „Am crezut in ochii tai”.

CONCURS:
Poti castiga una din cele 4 invitatii duble, oferite de Maximum Rock Magazin si
Gala PR (Organizatorul evenimentului), daca ASTAZI intri pe pagina de FACEBOOK si dupa ce dai LIKE la pagina de FAN ne spui ce piesa ti-ai dori sa cante trupa Krypton in concertul de la The Silver Church Bucuresti.

Data limita este 8 mai 2012, ora 24.00, iar castigatorii vor fi anuntati maine, 9 mai 2012, pe aceasta pagina. Invitatiile se ridica de la intrarea in sala de concert, in ziua evenimentului.

Persoanele castigatoare sunt:

Gabriel Gaby
Iliescu Andrei Ciprian
Andy Andrei
Lacatus Raluca


Invitatiile se ridica de la intrarea in sala de concert (in ziua evenimentului) pe baza unui act de identitate.
P.S. Persoanele care au un alt nume decat id-ul de pe Facebook sunt rugate sa trimite un email la concurs@maximumrock.ro  cu numele din buletin.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*