Amon Amarth – Inca 10 persoane vor participa la meet & greet cu aceasta formatie

  Persoanele care achizitioneaza bilete pana la data de 20 iulie 2011 la concertul Amon Amarth – As I Lay Dying – Septicflesh ce va avea loc in data de 19 noiembrie 2011 pot participa la meet & greet cu formatia Amon Amarth.

  Dupa ce in prima faza au fost alesi 10 castigatori, care se pregatesc deja sa-si intalneasca idolii, a sosit momentul sa alegem alte 10 persoane care sa intareasca randurile celor care participa la acest meet & greet.

  Poti  fi una din urmatoarele 10 persoane care participa la un meet & greet cu formatia Amon Amarth daca:
– cumperi ACUM un bilet la acest concert.
– trimiti codul de bare de pe bilet impreuna cu numele tau la adresa: promo@promusicprod.ro (subiect: meet&greet – Amon Amarth)

  AMON AMARTH va ajunge pentru prima oara in Romania intr-un concert prezentat de Promusic Events si revista Maximum Rock in cadrul turneului european „Surtur Rising Tour”. Evenimentul va avea la Arenele Romane din Bucuresti (intr-un cort special amenajat si incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere) in ziua de sambata, 19 noiembrie 2011. Suedezii ii vor avea invitati in cadrul acestui turneu pe americanii de la AS I LAY DYING si pe grecii de la SEPTICFLESH.
  Mai multe amanunte pe: www.promusicprod.ro/amonamarth

  Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
78 lei pentru primele 150 bucati (Primele 50 de bilete pot participa la o extragere pentru meet and greet. )
87 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 15 octombrie 2011
95 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 18 noiembrie 2011
110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 19 noiembrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.

   O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

  CASTIGATORI:
  …cele 10 persoane care participa la un meet & greet cu formatia Amon Amarth:

Nedelea Florin
Cristina Craescu
Marc Ciulei
Victor Dumitrescu
Pante Raluca
Adriana C. Rus
Popa Raluca Cristina
Mircea Todoroiu
Daniela Fragescu
Balea Teodor

  Eveniment sustinut de:
  Metalhead.ro, Metalfan,ro, Let's Rock, Rockstage.ro, I Concert.ro, Radio 3 Net „Florian Pitis”, Radio Nord Est Iasi, Port.ro, Welcome 2 Cluj, Cartea de nisip, Romania Rock Radio, Blackhawk Security, Spard Team.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*