Amy Lee (Evanescence) da in judecata casa de discuri

195 vizualizări

A aparut un zvon potrivit caruia Amy Lee de la EVANESCECE si-a dat in judecata casa de discuri, Wind-Up Records.

Se pare ca aceasta nu si-a indeplinit obligatiile financiare fata de artista. Suma pe care Amy Lee o cere este de 1 milion de dolari.

Solista pretinde ca reprezentantii casei de discuri au incercat sa saboteze cu buna stiinta activitatea formatiei, alocandu-i acesteia promoteri nepriceputi si incompetenti.

Wind-Up trece prin momente dificile deoarece a fost nevoita sa vanda foarte multe din formatiile sale celor de la Bicycle Music Company, Concord Music Group si tuturor afilitatilor acestora, informeaza Loudwire.

Criza caselor de discuri continua. Acum cativa ani, formatia americana 30 Seconds To Mars a trecut printr-o situatie asemanatoare, fiind data in judecata contra sumei de 30 de milioane de dolari pentru neindeplinirea obligatiilor contractuale.

Revoltati, membrii trupei au luat atitudine si au creat un documentar, „Artifact”, care prezinta dedesubturile afacerilor caselor de discuri.

Va recomandam sa il vizionati pentru a pricepe mai bine cat de ticaloase sunt, de fapt, aceste institutii, fara de care, din pacate, artistii nu se prea pot descurca. Cel putin momentan.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*