Franz Ferdinand: „Ne place sa traim in lumea indie”

218 vizualizări

Alex Kapranos, solistul grupului scotian FRANZ FERDINAND, a declarat ca micutele case de discuri independente sunt responsabile pentru evolutia muzicii din ultimii 30 de ani.

Ne place lumea in care traim – lumea independenta. Casele mari de discuri fura ideile cele mai bune de la independenti, toata lumea stie asta„, a declarat muzicianul la editia de anul acesta a AIM Independent Music Awards din Londra.

Formatia a fost invitata pentru ca este reprezentativa pentru miscarea „indie”. Franz Ferdinand a cantat melodii de pe noul album, „Right Thoughts, Right Words, Right Action”, lansat pe 26 august 2013 in UK.

Paul Thomson, tobosarul formatiei, este de acord cu colegul sau.

Casele independente de discuri au crescut calitatea muzicii in ultimii 30 de ani. Ele au dus la evolutia artei. The Smiths nu ar fi existat niciodata in portofoliul unei case mari de discuri, si nici noi. Muzica dance, asa cum o stim astazi, a fost creata tot in laboratoarele indie. Dance-ul este preferatul caselor mari de discuri iar topurile sunt pline cu acest gen. Lumea uita, insa, ca totul a inceput in ‘curtea’ micilor case de discuri„, a explicat Thomson pentru NME.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*