Andreas Kisser (Sepultura) este impotriva reuniunii cu fratii Cavalera

Chitaristul SEPULTURA, Andreas Kisser, a acordat un interviu pentru cotidianul grecesc Rock Overdose.

In cadrul acestui interviu, Kisser a fost intrebat ce parere are despre declaratia fostului membru al formatiei, Max Cavalera (Soulfly, Cavalera Conspiracy, Killer Be Killed), cum ca Sepultura fara fratii Cavalera este la fel cum ar fi Megadeth fara Dave Mustaine.

Chitaristul brazilian a oferit un raspuns diplomat: „niciodata nu stii daca s-ar putea sa existe Megadeth fara Dave Mustaine. La fel a fost si cu Black Sabbath fara Ozzy Osbourne si totusi formatia a cunoscut un real succes si fara acesta. Un alt exemplu ar fi Van Halen fara David Lee Roth. […]

Daca faci muzica din pasiune, restul nu reprezinta nimic altceva decat consecinte. Sunt multe idei in lume despre ce ar trebui sa insemne Sepultura si eu le respect pe toate. Din aceasta cauza cantam piese atat din repertoriul vechi, cat si din cel nou.”

Max nu mai este cel care era in anii ’90. S-a schimbat foarte mult si el ca persoana, cat si muzica sa. Are o cu totul alta trupa acum decat ce este Sepultura”.

„Nu vad rostul sa cantam din nou impreuna. El a parasit trupa, a fost decizia lui sa plece. Nu s-a luptat pentru nume. Noi am stat cu Sepultura si am pastrat Sepultura, eu cu Paulo (Xisto Pinto Jr, la bas) si Igor (Cavalera, la tobe). Am avut si momentele bune, dar si momentele proaste. Am fost nevoiti sa ne cautam un manager nou, noi producatori, sa ne luptam cu tot haosul care era atunci, sa refacem structura.”

„Criticii pot spune ce-si doresc, au o opinie, au o gura, pot spune ce-si doresc. Sunt atatea opinii si atata lume care-si doreste lucruri diferite. Pot face ceea ce-si doresc, insa nu vor schimba cu nimic modul in care vedem noi lucrurile.

Noul album al formatiei Sepultura, „The Mediator Between Head and Hands Must be the Heart” va fi lansat pe data de 25 octombrie prin casa de discuri Nuclear Blast.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*