Max Cavalera (Soulfly), dezamagit de show-ul „Metal All Stars”

373 vizualizări

Max Cavalera (Soulfly, Cavalera Conspiracy, Killer Be Killed, ex-Sepultura) a oferit un interviu care va pune gaz pe foc referitor la show-ul „Metal All-Stars”.

Se pare ca artistul nu este deloc multumit de felul in care au evoluat lucrurile cu privire la eveniment.

Spectacolul „Metal All-Stars”, care a adus pe aceeasi scena nume mari ale metalului si a poposit si in Romania pe data de 24 martie 2014, s-a dovedit a fi o dezamagire pentru Cavalera.

Acesta comenteaza in interviul care poate fi ascultat dupa LINK:

„Concertele in sine au fost exceptionale, dar productia evenimentului a fost oribila. Americanii care s-au ocupat de asta sunt niste oameni groaznici. Tour-managerul era groaznic, securitatea era groaznica. Ma certam cu ei in fiecare zi. I-am spus lui Gavin, tipul care a conceput proiectul – si el, tot american – ca daca vrea sa mai iau parte la un asemenea show, va trebui sa schimbe echipa si sa gaseasca una decenta. Acesti oameni, care erau angajati pentru noi, nu respecta artistii”, a explicat, suparat, Cavalera.

Muzicianul a fost dezamagit si de faptul ca Phil Anselmo si-a anulat prestatiile din cadrul turneului.

„Nu inteleg de ce a facut asta…mi se pare o prostie. Dar probabil ca a avut motivele sale”, a declarat Cavalera.

„Cand organizezi un asemenea eveniment, trebuie sa te asiguri ca totul merge ca la carte. Anularile le lasa oamenilor un gust amar iar ei isi pierd increderea. Nu mi-a pasat ca Vince Neil nu a mai putut sa ia parte la show. Nu-mi place muzica lui si ma doare undeva de Motley Crue, dar pe Phil mi-ar fi placut sa-l vad acolo…si pe Cronos. Dar hei! Viata merge inainte”, a punctat Max.

Din ce putem deduce din declaratiile sale, muzicianul este foarte dezamagit de show-ul „Metal All Stars” si de anularile lui Phil Anselmo.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*