MAX CAVALERA este de acord cu reunirea line-up-ului clasic al SEPULTURA

MAX CAVALERA este deschis pentru reunirea lineup-ului clasic al SEPULTURA
MAX CAVALERA este deschis pentru reunirea lineup-ului clasic al SEPULTURA

MAX CAVALERA este de acord cu reunirea line-up-ului clasic al SEPULTURA: „Atât timp cât o facem corect”.

Într-un interviu recent acordat revistei Rock Hard Greece, chitaristul/vocalistul fondator al SEPULTURA, Max Cavalera, a fost întrebat dacă a fost abordat de line-up-ul actual al trupei. El a răspuns: „Nu am fost abordat. De fapt, am văzut un lucru pe care Andreas (Kisser, chitaristul SEPULTURA) l-a spus într-un interviu. „De ce să le cerem lui Max și lui Igor (fostul toboșar Sepultura) să ni se alăture pentru că sigur vor strica petrecerea”.

El a continuat: „„ Cred că voi lăsa lucrurile să se întâmple așa cum se vor desfășura. Nu voi forța nimic. Dacă va veni un moment în care simțim că ar trebui să facem o reuniune, o vom face. Acum nu mă gândesc la asta. Știu că au anunțat turneul de sfârșit al trupei. Nu înțeleg această idee. Nu știu dacă au fost forțați să o facă sau dacă este o decizie reciprocă de a nu mai cânta. În cazul meu, nu pot trăi fără muzică. E ca aerul pe care îl respir. În acest moment, nu pot să fac așa ceva. Sunt atât de ocupat cu proiectele mele și fanilor le plac toate lucrurile pe care le-am făcut. Principalul meu proiect acum este SOULFLY. Îmi place faptul că proiectul SOULFLY este din ce în ce mai puternic cu fiecare înregistrare. Aștept cu nerăbdare să scriu următorul album al formatiei”

Max Cavalera a părăsit SEPULTURA în 1996. Fratele lui Max, bateristul Igor „Iggor” Cavalera, a rămas cu grupul încă zece ani înainte de a părăsi SEPULTURA și de a începe colaborarea cu Max în formația lor „CAVALERA CONSPIRACY”.

SEPULTURA și-a menținut o bază mare de fani în toate colțurile lumii, de-a lungul istoriei de aproape patru decenii a trupei. Albumele din era Max Cavalera („Roots” și „Chaos A.D.”) au fost de departe cele mai de succes albume SEPULTURA. Ambele au fost certificate cu aur în SUA pentru vânzări de peste cinci sute de mii de exemplare.

Max a fost întrebat într-un interviu din decembrie 2021 ce părere are despre înlocuitorul său din SEPULTURA, vocalistul Derrick Green. „Nu mă deranjează. Este ceea ce este. La sfârșitul zilei, fanii știu ce a fost trupa și ce este acum și văd diferența dintre noi. Și chiar nu-mi pasă. Ei fac ceea ce fac ei, dar nu se apropie de acele discuri pe care le-am făcut în anii ’80 și ’90. Dacă vrei să auzi cu adevărat ceva care sună aproape de ceea ce a fost, trebuie să vii să ne vezi pe mine și pe Igor cântând. Acesta este singurul lucru care va fi aproape de ceea ce a fost Sepultura, de anii aceia.”

În 2020, basistul SEPULTURA, Paulo Xisto Pinto Jr. a spus că a avut contact „zero” cu Max, adăugând că o reuniune cu solistul inițial al trupei ar trebui să aibă loc „în mod natural”.

În decembrie 2023, SEPULTURA a anunțat că vor sărbători 40 de ani de cariera prin lansarea unui „tur de adio”.

Line-up-ul actual SEPULTURA este Kisser, Green, Pinto Jr. și bateristul de turneu Greyson Nekrutman. Acesta l-a înlocuit pe fostul baterist SEPULTURA, Eloy Casagrande, în februarie 2024.

În ianuarie 2023, Max a fost întrebat de Scott Itter de la Dr. Music dacă a ascultat vreunul dintre albumele SEPULTURA care au fost înregistrate după plecarea sa din grup. El a răspuns: „Nu am făcut-o. Oamenii spun că dacă te despărți de soția ta și ea se căsătorește cu altcineva, nu intri pe Facebook și cauti să vezi ce fac. Păstrezi distanța. Am o mulțime de lucruri care să mă țină ocupat, așa că nu am ascultat nimic din ceea ce au lansat dupa plecarea mea”.

Întrebat dacă își va suna foștii colegi din SEPULTURA, Max a spus: „Nu pentru că există multă animozitate între noi și s-au întâmplat multe lucruri rele între noi. Am în fața mea, o mulțime de proiecte, deci, trebuie să merg mai departe.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*