Ascultă integral primul album al trupei de sludge/black metal Ucigan

1.315 vizualizări

Grupul de sludge/black metal UCIGAN a publicat primul album integral pe pagina lor de bandcamp. Lansarea noului proiect a fost marcată de un concert concept susținut pe 2 decembrie în clubul Fabrica, dar și de lansarea primului videoclip.

Au trecut două săptămâni de când a fost lansat materialul de debut Ucigan, astfel încât, cu această ocazie, trupa vă invită să-l ascultați integral pe pagina de Bandcamp: https://ucigan.bandcamp.com/album/ucigan.

Știm că majoritatea vor să se asocieze cu un stil și caută răspunsuri din primele rânduri. Așa că, stilul nostru nu ține cont de nicio regulă. Te vei regăsi sau nu în muzica noastră, ține doar de tine”.

Fiecare piesă de pe album exprimă o stare, un fapt, și tranzitează adesea emoții puternice. Ura, dezgustul, izolarea, necunoscutul întâlnesc adesea un cadru ireal oferind forma brută a pieselor Ucigan.

Prima piesă pe care trupa a ales să o prezinte sub forma unui clip se cheamă „Întunericul” și a fost compusă împreună cu Mihai Ionescu de la Cap de Craniu.

Albumul a fost înregistrat alături de Marius Costache în studioul 148.

Este un album concept în română despre autodistrugerea colectivă și cea a propriului pământ. Despre Dumnezei și prostia oamenilor de a căuta răspunsuri în idoli. Despre ipocrizie, pierzanie și moarte. Sunetul crud, întunecat, ce mocnește chiar și la cele mai lente fragmente, izbucnește în pasaje ce descriu furibund violența și durerea trăită de noi în toată această societate disfuncțională. Pe scurt, așa vedem noi albumul.”

Lansarea albumului a fost surpinsa de Valeriu Catalineanu, unul dintre cei mai apreciați fotografi de evenimente din România.

 

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*