Dirty Shirt vă așteaptă la o nouă ediție „Moș Crăciun e Rocker”

787 vizualizări

Așa cum ne-am obișnuit la fiecare sfârșit de an, DIRTY SHIRT pregătește o nouă ediție pentru tradiționalul eveniment cu caracter caritabil Moș Crăciun e Rocker”, care va avea loc pe parcursul a două seri, 27 și 28 decembrie, la Shadows Rock Bar din Baia Mare.
Alături de aceștia, pe scenă vor mai urca trupele FINGERNAILS, RIOT MONK, ULTIMU’ NIVEL și BEFORE I DIE.

La fel ca în trecut, scopul acestui eveniment este strângerea de jucarii noi ca re să fie oferite gratuit copiilor defavorizați din zonă. Astfel, intrarea la concert va fi suport 20 lei + o jucărie nouă. Jucăriile colectate vor fi distribuite de frații și surorile de la Beard Brothers Baia Mare copiilor din casele de tip familial din Baia Mare, cu sprijinul HHC România.

Cum e foarte probabil ca cele 2 seri să fie sold-out, cei ce doresc să aibe sigur un loc în una din seri sunt invitați să meargă direct la bar (deja disponibile acolo) și să își procure brățarile de acces (suport 20 lei), iar la eveniment trebuie adusă doar jucăria.

Programul celor două seri de eveniment este următorul:

27 decembrie
Before I Die
Ultimu’ Nivel
Dirty Shirt

28 decembrie
Fingernails
Riot Monk
Dirty Shirt

 Event: Mos Craciun E Rocker

ULTIMU’ NIVEL

Formația vocal-instrumentală Ultimu’ Nivel ia nastere la mijlocul anului 2003 la inițiativa lui Johnnu și Szile în pitorescul și înfloritorul oraș industrial Baia Mare. Încă de la primele apariții, formația face cunoștință cu succesul și cu rapiditate strânge în jurul său o sumedenie de fani. Atunci se conturează genul muzical abordat din genul „aprozar” în ceea ce îi definește până în ziua de azi, și anume muzica pop-punk din Baia Mare.

FINGERNAILS

În vara anului 2010 a fost o trupă de liceeni din Baia Mare cu vise mari şi prieteni buni cu care au concertat prin ţară, activând până în 2012. În vara anului 2017, au scos un album surpriză cu 7 piese scrise pe vremea aceea intitulat „După 5 ani de hodină”. Activitatea trupei continuă cu o tradiţie de 2 concerte pe an, de vară şi Crăciun, perioade în care toţi membrii îşi pot lua liber de la responsabilităţile vieţii.

Trupa RIOT MONK s-a format în 2014, la Baia Mare, avându-i în componență pe: Radu Iaszberenyi (Radu) – voce, chitară, Mihai Goth (Mișu) – chitară, muzicuţă, voce, Lorand Czibere (Lori) – bas, voce, Alexandru Szendrei (Alec) – tobe.

Trupa are o abordare care combina stilurile alternative metal, stoner, grunge, fiind influențată de trupe ca Nirvana, Pearl Jam, Alice in Chains, Pantera, Black Stone Cherry etc. În Martie 2016, a lansat primul material discografic – „1EP”.

Riot Monk a cântat în numeroase cluburi din țară, dar și în cadrul multor festivaluri, unde a împărţit scena, printre altele, cu N.O.R., Ska-nk, Trooper, Diamonds Are Forever, Dirty Shirt, Altar, Front, Times of Need, Harmasar, Angertea (HU) şi Omega Diatribe (HU).

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*