Află cum interacționează Riot Monk cu fanii pe timp de izolare socială

Sperăm că și CINE O FURAT DE LA RIOT MONK să îi distragă puțin pe fanii noștri de la tot ce se întâmplă azi în țară și în lume.

368 vizualizări

Grungerii de la RIOT MONK s-au gândit la un mod inedit de a interacționa cu fanii pe perioada izolării sociale din aceaste săptămâni. Băieții le-au oferit acces fanilor la contul de Spotify al trupei.

„Am pornit schema asta cu CINE O FURAT DE LA RIOT MONK – SPOTIFY EDITION în primă fază ca să vedem ce muzică și ascultă și fanii noștri. Am ales prin tragere la sorți 5 fani care ne urmăresc pe Instagram și le-am creat propriul lor playlist de Spotify prin contul nostru, playlist pe care mai apoi l-am pus sus la Artist’s Picks timp de 3 zile.”

„Între timp toate s-au dus dracului, după cum știți, dar decât să păstrăm focusul pe cum nu putem face nimic, am decis să rămânem pozitivi. Acum că avem muzică căcălău atât de la fanii noștri cât și de la 4 invitați speciali, parcă e mai dulce statul în casă.”

„Am văzut multe trupe care au făcut eforturi enorme ca să fie alături de fani, care au făcut live-streaming din sălile de repetiții, din dormitor, din săli de concerte goale, doar ca să fie mai aproape de fani și să dea mesajul că bă, o să fie ok până la urmă. Sperăm că și CINE O FURAT DE LA RIOT MONK să îi distragă puțin pe fanii noștri de la tot ce se întâmplă azi în țară și în lume. Desigur, îi rugăm pe toții fanii noștri să urmeze cu sfințenie regulile de igienă personală și de izolare socială. Numa dacă facem toți la fel o să reușim să aplanizăm tot căcatul ce se petrece la ora actuală.”

„Pe lângă cei 5 fani, invitații speciali cărora le vom afla gusturile muzicale sunt prietenii Johnny de la Ska-nk, Vlad Țoca de la Dirty Shirt, Andrei State de la Hiraeth și Carol Alexandru de la Underwaves. Deja am primit de la câțiva dintre ei piesele și sunt nu tocmai diametral opuse ca stil față de ceea ce cântă ei cu trupele, dar se simt influențele ceea ce e chiar mișto de ascultat!”

Cu RIOT MONK urmează să ne vedem la următoarele concerte, până la noi informații:

Phoenix – Fie să Renască / 17.04.2020, Club Quantic, Bucuresti

Maximum Rock Festival 2020 / Arenele Romane, Bucuresti

Născuți și crescuți pe malurile Săsarului, sub umbra Combinatului Siderurgic Pheonix Baia Mare, RIOT MONK au început să emită noxe din aria Grunge/ Alternative încă din 2015. În 2016, când au ieșit pe piață cu primul album, publicul a apreciat stilul lor fresh, sound-ul lor aparte, după care îi putem distinge în oceanul metalului alternativ.

Scopul lor declarat e să readucă în actualitate grunge-ul anilor ’90, într-o abordare modernă. Inspirați de Pearl Jam, Staind, Soundgarden, Pantera, Metallica, Nirvana, Lynyrd Skynyrd, și Godsmack, băieții și-au făcut un nume, devenind încă din 2016 vicecampioni GBOB România. În Septembrie 2019 formația a clipul piesei „BE PĂLINCĂ”.

RIOT MONK sunt:
Radu Iaszberenyi – Voce
Mihai Goth – Chitară
Lorand Czibere – Bas
Mircea Grosu – Tobe
Vladimir Gheorghiu – Artist Vizual


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*