Concert Benetone Band in Route 66

420 vizualizări
Dupa succesul rasunator al concertului aniversar de 4 ani, Benetone Band revine in clubul Route 66 (Calea Victoriei, nr. 48 – 50, Bucuresti) pentru un after-party cum nu ati mai vazut! Veti avea sansa de a (re)vedea LIVE o parte din show-ul de succes care a marcat 4 ani de concerte LIVE.
Cand se intampla toate acestea? Vineri, 31 mai 2014, de la ora 23:00. Alex Porro, Mircea, Edi si Alex te asteapta sa inchizi alaturi de ei sezonul de concerte live din Route 66 si sa aplauzi venirea mult asteptatei veri (da, baietii va promit ca vor ridica gradele din atmosfera!). Ai sansa sa fredonezi alaturi de trupa refrenele celor mai celebre hit-uri de la Bon Jovi, Queen, Pink Floyd, Scorpions, Bryan Adams, Billy Idol, INXS, Eric Clapton, AC/DC, Michael Jackson, Kings of Leon si multi alti mari artisti.
Benetone Band iti promite o atmosfera incarcata de energie si voie buna, alimentata de cel mai frumos cadou pe care ti-l poti face vinerea seara: muzica live de calitate. Ne-ar placea sa va avem alaturi in numar cat mai mare! Asadar, va asteptam pe 31 mai, in Route 66, dupa ora 23:00. Pretul unui bilet de intrare este de 20 RON.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*