Asculta varianta acustica a piesei „House On A Hill”, semnata The Pretty Reckless

230 vizualizări

Formatia americana THE PRETTY RECKLESS a interpretat o varianta acustica a melodiei „House On A Hill”, in studiourile TeamRock Radio.

Cantecul face parte de pe cel mai recent album semnat The Pretty Reckless, intitulat „Going To Hell„. Acesta a aparut in martie 2014 si doua dintre single-urile extrase s-au clasat pe locul 1 in topurile rock din State Unite. Este vorba despre „Heaven Knows” si „Messed Up World”.

Potrivit spuselor solistei Taylor Momsen, grupul lucreaza la un disc acustic, care va reprezenta „scheletul” sonic al albumului „Going To Hell”.

„Totul a inceput acustic, asa ca vrem sa le oferim fanilor o privire in culisele melodiilor, asa cum suna ele dezbracate de artificii”, a explicat Momsen. „Consideram ca daca nu poti interpreta o melodie, in forma acustica, de la cap la coada, inseamna ca nu este suficient de buna pentru formatia ta”, a continuat muziciana.

Cat despre planurile de viitor ale grupului, Taylor a declarat ca lucreaza la o carte si la o scenariu de film.

„Am compus deja jumatate din viitorul album. Scrisul inspira scris, arta inspira arta. Este un proces fara oprire”, a punctat artista.

Asculta „House On A Hill”, in varianta acustica, mai jos si urmareste videoclipul oficial al piesei.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*