Au mai ramas doar cateva zile pana la concertul Krypton din Bucuresti!

Au mai ramas doar cateva zile pana la concertul KRYPTON de la Bucuresti, de pe data de 27 noiembrie 2014, din Club Colectiv, Bucuresti! Evenimentul este unul special deoarece reprezinta ultimul recital din acest an al grupului.

Show-ul va fi unul cu adevarat exceptional, incarcat de surprize si de prestatii inedite. In mod clar, evenimentul este unul „must-see” deoarece reuneste artisti de referinta ai rockului autohton, iar cand asta se intampla, este clar ca va iesi ceva nemaipomenit.

Alaturi de Krypton vor urca pe scena invitati deosebiti ca opening-act-ul Shifting Sands, Alin Coiotu’ Dinca de la Trooper, Paur, ex-Antract si Costi Sandu, zis si „Damigeana” (Metrock, Act etc). Impreuna, muzicienii vor crea un spectacol rock complet!

Iata ce au spus invitatii despre prilejul de a canta alaturi de Krypton.

„Trooper are legaturi vechi cu baietii din Krypton. I-am invitat in mai multe evenimente organizate de noi si ei au venit mereu cu mare bucurie. Asa ca a sosit momentul sa urc si eu pe scena alaturi de ei pentru o piesa. O sa ne distram teribil. Stiu cum se lucreaza in echipa lor si profesionalismul este la el acasa. Nu vreau sa povestesc despre fiecare om in parte si despre cata istorie au scris ei in rock-ul romanesc. Ne vedem la concert si am sa va explic atunci”, a declarat „Coiotu”.

„Ma bucur foarte mult ca pot sa iau parte la acest eveniment deosebit. Am un respect enorm pentru munca formatiei Krypton si pentru devotamentul componentilor acesteia care, de-a lungul anilor, mi-au devenit prieteni! Seara de 27 noiembrie va fi una speciala, incarcata cu momente deosebite, care, sunt sigur, vor incanta publicul! Invit calduros pe toti fanii muzicii rock la un concert care se anunta a fi un eveniment deosebit!”, a marturisit Paur, referitor la show.

„Ma simt onorat sa urc pe scena din nou alaturi de fostii mei colegi de care ma leaga o prietenie de peste 18 ani si o experienta unica si cu care am scos impreuna albumul ‘Am dormit prea mult’ intr-o perioada in care muzica rock intrase intr-un con de umbra. Va invit pe toti pe 27 noiembrie la un spectacol deosebit alaturi de niste muzicieni de calibru greu. Stay heavy!”, spune Costi.

  • Shifting Sands BandShifting Sands
  • Alin DincaAlin „Coiotu” Dinca
  • Paur Antract copyPaur
  • Costi DamigeanaCosti „Damigeana”

Krypton pregateste un nou album care va fi lansat in cursul anului viitor. Acesta are ambitia de a aduce ceva fresh si inovator pe piata autohtona de rock.  

Pana atunci, nu uitati sa dati ATTEND la EVENIMENTUL FACEBOOK de dupa LINK. Biletele la concert vor costa 20 de lei si pot fi procurate doar in ziua show-ului, de la intrarea in Club Colectiv! Usile se deschid la ora 20:00, iar primii invitati care vor urca pe scena sunt trupetii din Shifting Sands!

Facebook Event

Facebook Krypton


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*