August Burns Red a lansat coverul piesei „Chop Suey!”

Formația August Burns Red a lansat un cover al hitului System Of A Down, „Chop Suey!”.

După mulți ani în care am folosit Chop Suey! pe post de intro al concertelor noastre, am decis să înregistrăm un cover pe bune al acestui cântec. Până la urmă, este vorba despre o piesă legendară și ne-am simțit excepțional muncind la preluare. Sunt foarte mândru de vocalistul nostru Jake și de basistul Dustin. Jake nu a prea avut ocazia să cânte clean cu noi, dar acum a izbutit să își dezvăluie întreaga măsură a talentului.”, a declarat JB Brubaker, chitaristul trupei.

Guardians”, cel mai recent disc August Burns Red, a ieșit pe piață în data de 3 aprilie 2020, via Fearless Records. Materialul a debutat pe locul I în topul Billboard Hard Music Albums Chart.

Gardienii noștri sunt fanii. Ce face un gardian? Te protejează, te ajută să crești. Exact asta fac fanii pentru noi. Când scoatem un album nou, îl cumpără în format fizic, îl cumpără pe vinil. Vin la toate concertele noastre. Avem fani care au fost la 40 de spectacole! Eu nu am fost la 40 de concerte ale unei singure formații! Aceștia sunt oamenii noștri, cei care ne susțin necondiționat. Ne dau un motiv să existăm și ne oferăm spațiul sigur în care ne putem continua activitatea. Le pasă în mod sincer de noi.”, a explicat solistul Jake Luhrs, referindu-se la titlul discului.

Ascultă coverul la „Chop Suey!” mai jos.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*